Fonk abonnementen

Kies voor een Fonk abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor creatieve mensen. Met alles over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer. In ieder nummer staan de mensen achter creatieve succes centraal.


€125,00 170,00
26 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over Fonk

FONK magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke twee weken in print en als digitaal magazine. De professionele en ervaren redacteuren schrijven tweewekelijks over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer.

Fonk verrast, inspireert en motiveert creatieve mensen in een uiterst volatiele industrie. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiest de redactie voor de leukste journalistieke versnelling.

Een Fonk abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €125,00. En tot 27% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor Fonk. En pak dit voordeel.

Fonk verschijnt 26x per jaar.

voordelen van een abonnement

  • 26x per jaar Fonk in huis
  • Bespaar tot 27% op de losse verkoopprijs

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fonk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.