Fonk abonnementen

Kies voor een Fonk abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor creatieve mensen. Met alles over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer. In ieder nummer staan de mensen achter creatieve succes centraal.


€125,00 170,00
1 jaar (26 nrs.)
27% korting

Laatste reviews

Over Fonk

FONK magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke twee weken in print en als digitaal magazine. De professionele en ervaren redacteuren schrijven tweewekelijks over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer.

Fonk verrast, inspireert en motiveert creatieve mensen in een uiterst volatiele industrie. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiest de redactie voor de leukste journalistieke versnelling.

Voordelen Fonk abonnement

  • 26x per jaar Fonk als eerste in de bus
  • Inclusief digitaal abonnement
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

Fonk Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Fonk. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Fonk klantenservice