Fonk abonnementen

Kies voor een Fonk abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor creatieve mensen. Met alles over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer. In ieder nummer staan de mensen achter creatieve succes centraal.


€125,00 170,00
26 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over Fonk

FONK magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke twee weken in print en als digitaal magazine. De professionele en ervaren redacteuren schrijven tweewekelijks over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer.

Fonk verrast, inspireert en motiveert creatieve mensen in een uiterst volatiele industrie. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiest de redactie voor de leukste journalistieke versnelling.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €125,00. Met tot 27% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Fonk. En kies uw abonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 27% op de winkelprijs
  • 26x per jaar als eerste Fonk in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fonk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.