Fonk

Kies voor een Fonk abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor creatieve mensen. Met alles over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer. In ieder nummer staan de mensen achter creatieve succes centraal.

Aanbiedingen

Fonk abonnement

FONK magazine vertegenwoordigt de menselijke maat in marcom en media en verschijnt elke twee weken in print en als digitaal magazine. De professionele en ervaren redacteuren schrijven tweewekelijks over reclame, media, marketing, (digital) design, fotografie, streetart, mode, architectuur, cultuur en nog veel meer.

Fonk verrast, inspireert en motiveert creatieve mensen in een uiterst volatiele industrie. We stellen de mens achter het zakelijk succes centraal. Met uitgesproken interviews, achtergronden en opinie kiest de redactie voor de leukste journalistieke versnelling.

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €125,00. Met tot 27% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor Fonk. En kies uw abonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 27% op de winkelprijs
  • 26x per jaar als eerste Fonk in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fonk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Fonk abonnement is verkrijgbaar vanaf €125,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Fonk heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Fonk is €125,00. Voor dit bedrag ontvangt u Fonk 26 keer automatisch bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Fonk verschijnt 26 keer per jaar.

Als u Fonk voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Fonk. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Fonk. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Fonk, neemt u contact op met de klantenservice van Fonk. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt het abonneenummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.