Management Rendement Prof+ abonnementen

Kies voor een Management Rendement Prof+ abonnement met tot 87% korting op de winkelprijs. Het nieuws- en adviesmagazine dat zich richt op iedereen die te maken heeft met het leidinggeven aan mensen en projecten.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over Management Rendement Prof+

Met een abonnement op Management Rendement Professional+ bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en projectmanagement. In ieder nummer vindt u het laatste nieuws, achtergronden, checklists en praktisch advies over onderwerpen zoals managementvaardigheden, projectmanagement en personeelsbeheer.

Het abonnement bestaat uit drie onderdelen:

  • onbeperkte toegang tot Rendement Online
  • het vakblad Management Rendement
  • een themadossier om de twee maanden

Bovendien kunnen twee van uw collega's gratis meeprofiteren van uw abonnement dankzij de twee extra licenties die zijn inbegrepen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws en exclusieve diensten zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools. U kunt ook gebruikmaken van de expertise van onze adviesdesk, waarmee u jaarlijks honderden euro's aan consultancykosten kunt besparen.

Voor wie Management Rendement Prof+ wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. U geniet tot 87% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Management Rendement Prof+. En kies uw abonnement.

Management Rendement Prof+ digitaal lezen

Met een abonnement op Management Rendement Prof+ ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 87% op de prijs in de winkel
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Management Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.