Management Rendement Prof+

Management Rendement is hét tijdschrift voor managers en ondernemers die hun bedrijfsvoering willen optimaliseren. Elke editie biedt waardevolle inzichten, praktische tips en diepgaande analyses over de nieuwste ontwikkelingen in management en organisatie. Van personeelsbeleid en financiën tot strategie en innovatie, Management Rendement helpt u om de juiste beslissingen te nemen en uw bedrijf succesvol te leiden.

Met Management Rendement blijft u altijd op de hoogte van de belangrijkste trends en best practices in de bedrijfswereld. Een onmisbare bron voor iedereen die streeft naar efficiëntie en groei in zijn onderneming.

Aanbiedingen

Management Rendement Prof+ abonnement

Management Rendement Prof+ is het toonaangevende vakblad voor managers en leidinggevenden die streven naar optimalisatie van bedrijfsprocessen en organisatieontwikkeling. Dit tijdschrift biedt diepgaande kennis, praktische tips en betrouwbare informatie om uw werk effectiever en efficiënter te maken. Met een abonnement op Management Rendement Prof+ krijgt u toegang tot waardevolle hulpmiddelen en diensten die uw managementvaardigheden versterken.

Toegang tot Rendement Online

Met een abonnement op Management Rendement Prof+ krijgt u toegang tot een veelzijdig digitaal platform. Dit platform bevat een uitgebreide bibliotheek met voorbeelddocumenten, handige rekentools en een kennisbank die u ondersteunt bij uw dagelijkse managementtaken. Het platform is 24/7 beschikbaar, zodat u altijd de benodigde informatie binnen handbereik heeft.

Handige voorbeelddocumenten en rekentools

Management Rendement Prof+ biedt een schat aan voorbeelddocumenten en rekentools die speciaal zijn ontworpen voor managers. Of u nu sjablonen nodig heeft voor strategische plannen, rapporten of berekeningen, u vindt ze allemaal in dit vakblad. Deze tools helpen u efficiënter te werken en zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent met de nieuwste managementpraktijken.

Uitgebreide themadossiers

Management Rendement Prof+ staat bekend om zijn uitgebreide themadossiers. Deze dossiers behandelen uiteenlopende onderwerpen zoals strategisch management, leiderschap, veranderingsmanagement en bedrijfsinnovatie. Elk dossier is samengesteld door experts en biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen die u direct kunt toepassen in uw werk. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

Deskundige adviesdesk

Een uniek voordeel van een abonnement op Management Rendement Prof+ is de toegang tot een deskundige adviesdesk. Hier kunt u terecht met al uw vragen over management en organisatieontwikkeling. De adviesdesk wordt bemand door ervaren professionals die u snel en accuraat van advies kunnen voorzien, zodat u altijd de juiste beslissingen kunt nemen en uw werk op het hoogste niveau kunt uitvoeren.

Met in ieder nummer:

 • Strategisch management en planning
 • Leiderschap en teamontwikkeling
 • Veranderingsmanagement en innovatie
 • Procesoptimalisatie en efficiëntie
 • Financieel management en budgettering
 • Projectmanagement en uitvoering
 • Organisatiecultuur en motivatie
 • Wet- en regelgeving voor managers
 • Data-analyse en besluitvorming
 • Digitalisering en technologische innovaties

Management Rendement Prof+ digitaal lezen

Als abonnee van Management Rendement Prof+ leest u alle edities op papier én digitaal.

Voordelen van een abonnement

 • Ontvang de digitale nummers op uw smartphone en tablet
 • Bespaar tot 87% op de winkelprijs
 • 12x per jaar Management Rendement Prof+ in huis

Wat kost een abonnement op Management Rendement Prof+?

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €15,00. Met tot 87% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hierboven alle kennismakingsaanbiedingen voor Management Rendement Prof+. En pak dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Management Rendement Prof+ abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Management Rendement Prof+ op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Management Rendement Prof+ 3 maanden €15,00 87%

Een abonnement op Management Rendement Prof+ is verkrijgbaar vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Management Rendement Prof+ abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Als abonnee van Management Rendement Prof+ heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt opvragen via uw tablet en smartphone.

Management Rendement Prof+ verschijnt 12 keer per jaar.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van Management Rendement Prof+. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Management Rendement Prof+, neemt u contact op met de klantenservice van Management Rendement Prof+. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.