Denksport Woordzoeker Plezier abonnementen

Pagina na pagina uw favoriete woordzoekers met een aantal leuke varianten.


€22,55
5 nummers Stopt automatisch
 

€55,60
13 nummers
 

Laatste reviews

Over Denksport Woordzoeker Plezier

3 Sterren puzzels

Blader door pagina na pagina van uw geliefde woordzoekers, aangevuld met enkele boeiende varianten, allemaal op een aangenaam 3-sterrenniveau. Het plezier van woordzoekers staat garant voor urenlang puzzelplezier.

Een Denksport Woordzoeker Plezier abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Denksport Woordzoeker Plezier is er al een abonnement vanaf €22,55. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Denksport Woordzoeker Plezier. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Woordzoeker Plezier

Met een proefabonnement op Denksport Woordzoeker Plezier maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Denksport Woordzoeker Plezier proefabonnement is er al voor €22,55.

  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Woordzoeker Plezier op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.