Denksport Zweeds Puzzelgigant

De extra grote en extra dikke uitgave vol met uitdagende Zweedse puzzels.

Aanbiedingen

Denksport Zweeds Puzzelgigant abonnement

3 Sterren Zweedse puzzels

De Zweedse 3-sterren puzzelgigant rechtvaardigt zijn naam volledig. Het is een extra groot en dik boek boordevol uitdagende Zweedse puzzels. In het midden van deze uitgave komt u altijd een Zweedse puzzel over twee pagina's tegen. En er zijn ook leuke en gevarieerde varianten in het boek te vinden.

Voor wie Denksport Zweeds Puzzelgigant wil proberen is er al een aanbieding vanaf €26,15. U geniet tot 10% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Zweeds Puzzelgigant. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Zweeds Puzzelgigant

Wilt u Denksport Zweeds Puzzelgigant eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Zweeds Puzzelgigant proefabonnement voor €26,15.

Voordelen van een abonnement

  • 14x per jaar als eerste Denksport Zweeds Puzzelgigant in huis
  • Bespaar tot 10% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Zweeds Puzzelgigant op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Denksport Zweeds Puzzelgigant 5 nummers €26,15 5%
Denksport Zweeds Puzzelgigant 14 nummers €69,30 10%

Met een Denksport Zweeds Puzzelgigant proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Denksport Zweeds Puzzelgigant. Na de actieperiode stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €26,15.

Een Denksport Zweeds Puzzelgigant abonnement is verkrijgbaar vanaf €26,15. Een proefabonnement voor €26,15. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Denksport Zweeds Puzzelgigant abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Denksport Zweeds Puzzelgigant is €69,30. Voor dit bedrag ontvangt u Denksport Zweeds Puzzelgigant 14 keer.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Denksport Zweeds Puzzelgigant. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Denksport Zweeds Puzzelgigant komt 14 keer per jaar uit.

Als u Denksport Zweeds Puzzelgigant op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Zweeds Puzzelgigant. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Denksport Zweeds Puzzelgigant. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Denksport Zweeds Puzzelgigant, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Zweeds Puzzelgigant. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.