Denksport Zweeds Puzzelgigant abonnementen

Kies voor een Denksport Zweeds Puzzelgigant abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. De extra grote en extra dikke uitgave vol met uitdagende Zweedse puzzels.


€26,15 27,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€69,30 77,00
14 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Zweeds Puzzelgigant

3 Sterren Zweedse puzzels

De Zweedse 3-sterren puzzelgigant rechtvaardigt zijn naam volledig. Het is een extra groot en dik boek boordevol uitdagende Zweedse puzzels. In het midden van deze uitgave komt u altijd een Zweedse puzzel over twee pagina's tegen. En er zijn ook leuke en gevarieerde varianten in het boek te vinden.

Voor wie Denksport Zweeds Puzzelgigant wil proberen is er al een aanbieding vanaf €26,15. U geniet tot 10% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Zweeds Puzzelgigant. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Zweeds Puzzelgigant

Wilt u Denksport Zweeds Puzzelgigant eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Zweeds Puzzelgigant proefabonnement voor €26,15.

Voordelen van een abonnement

  • 14x per jaar als eerste Denksport Zweeds Puzzelgigant in huis
  • Bespaar tot 10% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Zweeds Puzzelgigant op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.