Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker

Lukt het u om alle miljoenen te zoeken in het puzzelgrid?

Aanbiedingen

Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker abonnement

3 Sterren puzzels

De perfecte metgezel voor onderweg, dankzij het compacte formaat. Maar natuurlijk ook geschikt voor liefhebbers van iets kleinere woordzoekpuzzels voor tussendoor. Deze publicatie bevat bovendien diverse boeiende varianten op de traditionele woordzoeker.

Een Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker is er al een abonnement vanaf €14,75. Met tot 10% korting op de winkelprijs. Bekijk alle Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker proefabonnement voor €14,75.

Voordelen van een abonnement

  • 7x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 10% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker 5 nummers €14,75 5%
Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker 7 nummers €19,55 10%

Met een proefabonnement op Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €14,75.

Een Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker abonnement is verkrijgbaar vanaf €14,75. Een proefabonnement voor €14,75. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Voor een jaarabonnement op Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker betaalt u €19,55. Voor deze prijs ontvangt u 7 keer Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker.

Let op: dit betreft een aanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de normale abonnementsprijs.

Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker komt 7 keer per jaar uit.

Als u Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden afgeschreven.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.