Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker abonnementen

Kies voor een Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Lukt het u om alle miljoenen te zoeken in het puzzelgrid?


€14,75 15,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€19,55 21,70
7 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker

3 Sterren puzzels

De perfecte metgezel voor onderweg, dankzij het compacte formaat. Maar natuurlijk ook geschikt voor liefhebbers van iets kleinere woordzoekpuzzels voor tussendoor. Deze publicatie bevat bovendien diverse boeiende varianten op de traditionele woordzoeker.

Een Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker is er al een abonnement vanaf €14,75. Met tot 10% korting op de winkelprijs. Bekijk alle Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker proefabonnement voor €14,75.

Voordelen van een abonnement

  • 7x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 10% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Woordzoeker Miljoenenzoeker op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.