Denksport Tectonic abonnementen

Kies voor een Denksport Tectonic abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Een puzzelboek vol diagrammen opgedeeld in blokken. Als u van uitdagingen houdt, dan is dit de editie voor u.


€24,20 25,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€32,15 35,70
7 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Tectonic

7-9 Sterren puzzels

Een puzzelboek vol diverse variaties diagrammen opgedeeld in blokken. Als u van uitdagingen houdt, dan is dit uw editie.

Een Denksport Tectonic abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €24,20. U profiteert van tot 10% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Tectonic. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Tectonic

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een Denksport Tectonic proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Denksport Tectonic proefabonnement is er al voor €24,20.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 7x per jaar Denksport Tectonic vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Tectonic op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.