De Smaak Van Italië

De Smaak Van Italië is uw ticket naar het beste dat Italië te bieden heeft. Dit magazine neemt u mee op een culinaire reis door het land van pasta, pizza en wijn, met inspirerende recepten, lokale delicatessen en de mooiste Italiaanse bestemmingen.

Met De Smaak Van Italië ontdekt u niet alleen de geheimen van de Italiaanse keuken, maar ook de cultuur en tradities die deze gerechten zo bijzonder maken. Perfect voor iedereen die van Italië houdt en graag nieuwe smaken wil ontdekken.

De Smaak Van Italië abonnement

De Smaak van Italië is hét Italië magazine dat u boordevol inspiratie biedt over het mooiste en lekkerste uit de laars. In ieder nummer vertelt de redactie u graag over al het goeds uit en over Italië. En neemt ze u mee naar bekende en onbekende plekken die de moeite waard zijn voor een korte citytrip of een langere vakantie.

De redactie reist regelmatig om de leukste plekken uit te zoeken en ziet Italië niet als één land, maar als 20 verschillende regio's met ieder een eigen identiteit. Uiteraard leest u over Toscane, Sicilië, Umbrië. Maar ook over de minder bekende regio's, die minstens zo boeiend en veelzijdig zijn. Van het noordelijke Lombardije en tot het zuidelijke Puglia en Sardinië, u vindt het allemaal terug in De Smaak van Italië.

Een De Smaak Van Italië abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie De Smaak Van Italië wil proberen is er al een abonnement vanaf €17,50. U geniet tot 36% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor De Smaak Van Italië. En kies het abonnement dat bij u past.

De Smaak Van Italië digitaal lezen

Abonnees van De Smaak Van Italië ontvangen alle edities op papier én digitaal. De Smaak Van Italië biedt u een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 online toegang tot de nieuwste editie in de app. In de app bekeken edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Fijn voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of duur is.

De Smaak Van Italië cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op De Smaak Van Italië? Dat kan. Er is al een cadeauabonnement voor €17,50. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle nummers zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een De Smaak Van Italië abonnement zal weten te waarderen? Geef een De Smaak Van Italië abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Bespaar tot 36% op de prijs in de winkel
  • Geef al voor €17,50 een tijdelijk abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Smaak Van Italië op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
De Smaak Van Italië 3 nummers €17,50 17%
De Smaak Van Italië 6 nummers €29,00 31%
De Smaak Van Italië 8 nummers €36,00 36%
Titel Periode Prijs Korting
De Smaak Van Italië 3 nummers €17,50 17%
De Smaak Van Italië 6 nummers €29,00 31%
De Smaak Van Italië 8 nummers €36,00 36%

Een abonnement op De Smaak Van Italië is verkrijgbaar vanaf €17,50. En een cadeauabonnement vanaf €17,50. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen De Smaak Van Italië abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een De Smaak Van Italië abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op De Smaak Van Italië te bekijken. En kies voor de aanbieding die past binnen uw budget. Er is al een De Smaak Van Italië cadeauabonnement voor €17,50.

Na het afgesproken aantal nummers stopt het gegeven abonnement vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op De Smaak Van Italië is verkrijgbaar voor €29,00. Voor deze prijs ontvangt u 6 keer De Smaak Van Italië.

Let op: dit betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met De Smaak Van Italië. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een De Smaak Van Italië abonnement heeft u altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

De Smaak Van Italië komt 6 keer per jaar uit.

Als u De Smaak Van Italië voor een adres in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van De Smaak Van Italië. De uitgever vertelt u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonnement wordt betaald via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging uitsluitend aan de uitgever van De Smaak Van Italië. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op De Smaak Van Italië, neemt u contact op met de klantenservice van De Smaak Van Italië. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van De Smaak Van Italië

" Ik lees het blad graag met een kop thee in de zon om weg te dromen naar Italie en leuke iden op te doen voor als ik naar Italie kan gaan. Het blad heeft mooie artikelen ... "

" Een fijn blad om door te bladeren om mooie ideeën op te doen over bezienswaardigheden in Italië. Ook voor goede tips over evenementen in ons eigen land. "

" Zodra ik het blad bij de post zie krijg ik een vrolijk vakantiegevoel en drang om naar Italië af te reizen. Hopelijk mogen we snel weer onbeperkt genieten van al het ... "

" Iedere keer een feestje als de Smaak van Italie op de mat valt. Ze gaat mee in mijn tas, in de trein en naar bed. "