CHIP Foto Magazine abonnementen

Kies voor een CHIP Foto Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor foto liefhebbers.


€39,95 55,92
8 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • jodoti

Moeilijk te zeggen wat mij erg bevalt, ik ben een hernieuwde amateur fotograaf, met diverse interesses. Derhalve een breed spectrum van interesses, maar geen interesse in filmen.

Over CHIP Foto Magazine

Veel mensen hebben een digitale camera. Maar wat kun je daar nu allemaal mee? CHIP FOTO-VIDEO digitaal, het meest uitgebreide fototijdschrift van Nederland, legt het in begrijpelijke taal uit. Maar dit magazine is zeker niet alleen interessant voor de hobbyfotograaf. Ook mensen die werkzaam zijn in de fotografie kunnen uitstekend met CHIP FOTO-VIDEO digitaal uit de voeten. Met onafhankelijke en kritische tests biedt CHIP FOTO-VIDEO digitaal goed onderbouwde adviezen voor iedereen die op zoek is naar nieuwe hard- of software.

Een CHIP Foto Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie CHIP Foto Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €39,95. U geniet tot 29% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele CHIP Foto Magazine aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

CHIP Foto Magazine digitaal lezen

Als abonnee van CHIP Foto Magazine leest u alle edities op papier én digitaal.

U kunt CHIP Foto Magazine tevens online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw abonnement via Tijdschrift.nl. Ga hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u altijd toegang tot de nieuwe en oude nummers in de app van Tijdschrift.nl. Om eerder bewaarde nummers opnieuw te bekijken heeft u geen internet meer nodig. Deze nummers worden bewaard in de app tot u ze weer verwijderd.

Voordelen van een abonnement

  • 8x per jaar als eerste CHIP Foto Magazine thuis bezorgd
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 29% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van CHIP Foto Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.