CHIP Foto Magazine abonnementen

Kies voor een CHIP Foto Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor foto liefhebbers.


€39,95 55,92
8 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • jodoti

Moeilijk te zeggen wat mij erg bevalt, ik ben een hernieuwde amateur fotograaf, met diverse interesses. Derhalve een breed spectrum van interesses, maar geen interesse in filmen.

Over CHIP Foto Magazine

Veel mensen hebben een digitale camera. Maar wat kun je daar nu allemaal mee? CHIP FOTO-VIDEO digitaal, het meest uitgebreide fototijdschrift van Nederland, legt het in begrijpelijke taal uit. Maar dit magazine is zeker niet alleen interessant voor de hobbyfotograaf. Ook mensen die werkzaam zijn in de fotografie kunnen uitstekend met CHIP FOTO-VIDEO digitaal uit de voeten. Met onafhankelijke en kritische tests biedt CHIP FOTO-VIDEO digitaal goed onderbouwde adviezen voor iedereen die op zoek is naar nieuwe hard- of software.

Hoeveel kost een abonnement op CHIP Foto Magazine? Voor wie CHIP Foto Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €39,95. En u profiteert van tot 29% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor CHIP Foto Magazine. En kies uw abonnement.

CHIP Foto Magazine verschijnt 8x per jaar.

CHIP Foto Magazine digitaal lezen

Abonnees van CHIP Foto Magazine ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U kunt CHIP Foto Magazine ook online lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van CHIP Foto Magazine ontvangt, activeert u uw account bij Tijdschrift.nl. Ga hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u dit afgerond, leest u vanaf dat moment alle nummers van CHIP Foto Magazine ook altijd via de app van Tijdschrift.nl. Nummers, die u met de app van Tijdschrift.nl heeft gedownload, blijven offline te lezen. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 29% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 8x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van CHIP Foto Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.