Alles over Geschiedenis abonnementen

Kies voor een Alles over Geschiedenis abonnement met tot % korting op de winkelprijs. Bent u nieuwsgierig? En wilt u meer weten over de historie der dingen? Dan is Alles over Geschiedenis is hét tijdschrift voor u. U kunt ook een Alles over Geschiedenis abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • JW

Alles over geschiedenis is een mooi tijdschrift voor jong en oud. En omdat het per definitie niet actueel is, blijven alle nummers interessant. Als iedereen ze bij ons heeft gelezen, geven we de nummers aan vrienden.

Over Alles over Geschiedenis

Alles over Geschiedenis is nieuw en vernieuwend. Met informatieve en boeiende verhalen komt het verleden weer tot leven. Historici vertellen. En hun verhalen worden geïllustreerd met prachtige, soms ongelofelijke, foto 's en met verklarende infographics.

Alles over Geschiedenis gaat echter niet alleen over het verleden; er is ook aandacht voor het heden en de toekomst. Interessante boeken en exposities komen aan bod. En de filmagenda wordt bijgehouden om te laten zien welke films en series met een geschiedkundig verhaal binnenkort verschijnen.

Tot slot wordt ook de lezer het woord gegeven. De redactie van Alles over Geschiedenis hoort graag uw mening over historische gebeurtenissen. En vragen worden beantwoord door historici.

Alles over Geschiedenis Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Alles over Geschiedenis. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Alles over Geschiedenis klantenservice