Zoet Magazine abonnementen

Kies voor een Zoet Magazine abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét meest gelezen bak- en decoreermagazine in Nederland. Met in ieder nummer de leukste en nieuwste trends, technieken, recepten en projecten. Voor bakkers van ieder niveau is dit een tijdschrift om van te smullen. U kunt ook een Zoet Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,40 41,27
4 nummers
21% korting

€61,20 82,54
8 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zoet Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,40 41,27
4 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over Zoet Magazine

Houdt u van taarten bakken? In verschillende soorten, vormen, smaken en maten? Dan is een Zoet Magazine abonnement iets voor u. Scheve en gestapelde taarten. Met icing bewerkt en versierd met marsepein. Taarten met kleur en glitters en stijlvolle eenvoud. Zoet Magazine vertelt u wat er allemaal mogelijk is. En hoe u het zelf kunt maken.

Geen plastic decoratie, standaard mokka of slagroom uit de spuitbus. Zoet Magazine laat zien dat de mogelijkheden onbegrensd zijn en laat aan de hand van stap-voor-stap foto's zien wat voor ieder van ons mogelijk is.

Zoet Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zoet Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Zoet Magazine klantenservice