Zoet Magazine

Kies voor een Zoet Magazine abonnement. Hét meest gelezen bak- en decoreermagazine in Nederland. Met in ieder nummer de leukste en nieuwste trends, technieken, recepten en projecten. Voor bakkers van ieder niveau is dit een tijdschrift om van te smullen.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

Zoet Magazine abonnement

Houdt u van taarten bakken? In verschillende soorten, vormen, smaken en maten? Dan is een Zoet Magazine abonnement iets voor u. Scheve en gestapelde taarten. Met icing bewerkt en versierd met marsepein. Taarten met kleur en glitters en stijlvolle eenvoud. Zoet Magazine vertelt u wat er allemaal mogelijk is. En hoe u het zelf kunt maken.

Geen plastic decoratie, standaard mokka of slagroom uit de spuitbus. Zoet Magazine laat zien dat de mogelijkheden onbegrensd zijn en laat aan de hand van stap-voor-stap foto's zien wat voor ieder van ons mogelijk is.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Zoet Magazine. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Zoet Magazine voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt Zoet Magazine helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Zoet Magazine neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.