Yoga Magazine

Kies voor een Yoga Magazine abonnement met tot 25% korting op de winkelprijs. Stap in de wereld van yoga met dit magazine.

Aanbiedingen

Yoga Magazine abonnement

Yoga Magazine is hét inspirerende magazine over yoga, gezondheid, spiritualiteit en lifestyle. In elk nieuw nummer vindt u inspirerende interviews, tekst en uitleg bij een praktische yogafilosofie, vegan recepten en prachtige reisreportages over de meest bijzondere yogaretreats.

Een Yoga Magazine abonnement betekent honderden yoga-, meditatie- en Pilateslessen voor elk niveau. In meer dan 20 yogastijlen, van Ashtanga tot Yin – en gegeven door de beste nationale en internationale yogadocenten met bekende namen als Adriene Mishler, Rajshree Patel en Kino MacGregor.

Yoga Online

Yoga Online biedt een flexibele benadering van yogalessen, waarmee u op elk moment en elke plek kunt deelnemen via uw computer, tablet of smartphone. Met een scala van meer dan 400 online lessen, geleid door topdocenten. De lessen omvatten diverse thema's, zoals ontspanning, detox, energie, meditatie, ademhaling, ochtend- en avondyoga. Of u nu 5 of 90 minuten heeft, er zijn lessen voor elk niveau. Als abonnee kunt u uw favoriete video's opslaan. Hiermee biedt Yoga Online een veelzijdige en gepersonaliseerde yogabeleving, toegankelijk voor zowel beginners als ervaren yogi's.

Yoga Online

Een Yoga Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Yoga Magazine is er al een aanbieding vanaf €72,00. U profiteert van tot 25% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Yoga Magazine aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Yoga Magazine digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Yoga Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Yoga Magazine ook digitaal lezen.

U kunt Yoga Magazine ook online lezen via Tijdschrift.nl. Om het magazine digitaal te lezen download u de app van Tijdschrift.nl op uw mobiele apparaat. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl via uw browser. Met het abonnementsnummer, dat u van Yoga Magazine ontvangt, activeert u uw abonnement via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor online naar Tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de stappen in de app eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de laatste nummers in de app van Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde nummers kunt u daarna opnieuw inzien zonder actieve internetverbinding.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 25% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 4x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Yoga Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Yoga Magazine is verkrijgbaar vanaf €72,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Yoga Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

Met een Yoga Magazine abonnement heeft u ook altijd toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Yoga Magazine komt 4 keer per jaar uit.

Yoga Magazine komt uit op 01-02, 02-05, 25-07, 17-10.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het magazine iets later dan normaal op de mat valt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Yoga Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Yoga Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Yoga Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Yoga Magazine

" Misschien ook af en toe eens een blad voor de oudere dames. Dat de oefeningen ook niet meer zo soepel gaan. "

" Ik vind het erg jammer dat ik niet met Chrome cast de lessen kan volgen op een scherm. Op mijn iPad of telefoon is het nauwelijks te volgen. Ik heb hier al eens over ... "

" Neem een proefabonnement en ervaar het zelf! "

" Het yoga-magazine inspireert me om meer aandacht aan mijn lichaam en daardoor ook aan mijn ziel te besteden door de verdieping die ik ervaar bij het doen van de ... "

" Heerlijk! Mijn yogatijdschrift. Ik lees het van voor naar achter en weer terug, haal er zoveel inspiratie uit en nieuwe ideeën! Geniet er echt van. "

" Er zijn veel verschillende onderwerpen over verschillende yogavormen. Mooie uitstaling en fijn om te lezen. Ik verheug me erop als hij moet komen. "

" Ik ben erg tevreden over Yoga magazine. Ik vind het alleen erg jammer als je al 6 jaar lang vaste klant bent je nooit eens een presentje krijgt. "

" Leuk blad, maar ik mis aandacht voor onze 'speciale' medemensen. Waarom niet af en toe iets over mensen met een beperking, ouderen? En waarom zijn er altijd foto's van ... "

" Leuk, fris blad. Praktisch en ook nog wat theorie. Doelgroep lijkt wel wat eenzijdig: mooie, jonge mensen (vrouwen). Er zijn weinig artikelen voor ouderen en minder ... "

" Yoga is mijn interesse gebied dus de verscheidenheid aan artikelen interesseert mij. Wat ik we; zou willen voorstellen bij het tijdschrift is om het lettertype aan te ... "