Viva Mama abonnementen

Kies voor een Viva Mama abonnement met tot % korting op de winkelprijs. Deze speciale VIVA uitgave staat 8x per jaar vol inspirerende verhalen van andere moeders en praktische adviezen over zwangerschap en het opvoeden van kleine kinderen. Het magazine brengt u daarnaast mode en woontrends en artikelen over werk, seks, liefde, reizen en uitgaan. U kunt ook een Viva Mama abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Romelia

Ik geef Viva Mama een 10 en heb het kado gegeven aan mijn zwangere schoonzus.

Over Viva Mama

VIVA Mama is er voor alle jonge en aanstaande moeders. Gemaakt door de redactie van VIVA helpt deze speciale uitgave alle vrouwen die zwanger en met kinderen tot 5 jaar.

VIVA Mama weet wat jonge en hippe moeders willen weten. Spraakmakende reportages, mooie verhalen en praktische tips over zwangerschap, belangrijke en toegankelijke informatie over de bevalling en het opvoeden van kleine kinderen. U vindt het in ieder nummer van dit mooie, moderne blad.

Het gaat over kinderen; babies, peuters en kleuters. Maar ook over moeders. Over mode (met o.a. hippe positiekleding), woontrends, werk en seks. Zo heeft VIVA Mama ook, net als het weekblad VIVA, de rubriek Anybody (‘Any Mama’) waarin (bijna) moeders zichzelf volledig bloot geven.

VIVA Mama digitaal lezen

Met een VIVA Mama abonnement ontvang je magazine op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale VIVA Mama abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u het magazine onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een nummer is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

VIVA Mama digitaal

Proefabonnement VIVA Mama

Met een VIVA Mama proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit tijdschrift voor jonge moderne moeders. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

VIVA Mama cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u een jonge (aanstaande) moeder? Geef een VIVA Mama abonnement cadeau.

Voordelen VIVA Mama proefabonnement

  • De nieuwe VIVA Mama altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Viva Mama Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Viva Mama. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Viva Mama klantenservice