STRRN Magazine

Kies voor een STRRN Magazine abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Het magazine waarin u de Sterrenchefs in de keuken écht leert kennen.

Aanbiedingen

STRRN Magazine abonnement

Houdt u van culinair eten en gaat u graag naar een sterrenrestaurant? Dan wordt STRRN Magazine voor u gemaakt.

Als abonnee van STRRN Magazine leert u de Sterrenchefs in de keuken écht kennen. U leest uitgebreide interviews met sterrenchefs, zoals Dennis Kuipers van restaurant Vinkeles en Erik en Juliën van Loo van restaurant Parkheuvel. Verder ontvangt u bewaarnummer in de vorm van specials over bijvoorbeeld kaviaar, sherry en bijzondere Nederlandse Kazen. Bovendien krijgt u online toegang tot exclusieve content van verschillende chefs, events, interviews, fotoreportages en nog veel meer.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op STRRN Magazine . U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u STRRN Magazine voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt STRRN Magazine helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op STRRN Magazine kost €29,00 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op STRRN Magazine neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.