SchildersVakkrant abonnementen

Kies voor een SchildersVakkrant abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Dé vakkrant voor de totale schilders- en afbouwbranche. U kunt ook een SchildersVakkrant abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,95 66,30
5 nummers Stopt automatisch
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op SchildersVakkrant cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,95 66,30
5 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over SchildersVakkrant

De redactie volgt het nieuws op de voet en analyseert trends en ontwikkelingen. Van vaktechniek tot wet- en regelgeving en van productinformatie tot personeelsbeleid. Daarnaast belicht SchildersVakkrant ontwikkelingen in ondernemerschap en geeft financiële of fiscale tips.

Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €59,95. Met tot 17% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor SchildersVakkrant. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met SchildersVakkrant

Wilt u SchildersVakkrant eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een SchildersVakkrant proefabonnement voor €59,95.

SchildersVakkrant cadeau geven

Het is mogelijk om een SchildersVakkrant abonnement cadeau te doen. Voor €59,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van SchildersVakkrant zal genieten? Geef een abonnement op SchildersVakkrant cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €59,95 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 17% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • 26x per jaar als eerste SchildersVakkrant in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van SchildersVakkrant op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.