SchildersVakkrant abonnementen

Kies voor een SchildersVakkrant abonnement met tot 17% korting op de winkelprijs. Dé vakkrant voor de totale schilders- en afbouwbranche. U kunt ook een SchildersVakkrant abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€59,95 66,30
5 nummers Stopt automatisch
17% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op SchildersVakkrant cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€59,95 66,30
5 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over SchildersVakkrant

De redactie volgt het nieuws op de voet en analyseert trends en ontwikkelingen. Van vaktechniek tot wet- en regelgeving en van productinformatie tot personeelsbeleid. Daarnaast belicht SchildersVakkrant ontwikkelingen in ondernemerschap en geeft financiële of fiscale tips.

Hoeveel kost een abonnement op SchildersVakkrant? Voor wie SchildersVakkrant wil proberen is er al een aanbieding vanaf €59,95. En tot 17% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle SchildersVakkrant aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

SchildersVakkrant verschijnt 26x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met SchildersVakkrant

Met een proefabonnement op SchildersVakkrant maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Een SchildersVakkrant proefabonnement is er al voor €59,95.

SchildersVakkrant cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op SchildersVakkrant cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €59,95. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u iemand zomaar verblijden? Geef een SchildersVakkrant abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 17% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Geef een abonnement cadeau vanaf €59,95 (stop automatisch)
  • 26x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van SchildersVakkrant op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.