Ouders van Nu abonnementen

Kies voor een Ouders van Nu abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor aanstaande en jonge ouders. Van de positieve zwangerschapstest tot kleuterklas, Ouders van Nu helpt jonge ouders door deze spannende fase heen. Experts geven u de theorie en resultaten van wetenschappelijk onderzoek, terwijl andere jonge ouders u vertellen over de (soms weerbarstige) praktijk.


€11,99
3 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Corine
De leukste

Ik vind ouders van nu persoonlijk de leukste van alle bladen voor moeders. Het is voor mij de juiste mix van informatie en gewoon lekker lezen maar dat is natuurlijk wel persoonlijk.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Ouders van Nu

Al ruim 50 jaar kunnen vaders en moeders bij Ouders van Nu voor alle informatie voor jonge en aanstaande ouders. De deskundige redactie staat u bij in de spannende levensfase van zwangerschap en de eerste jaren van uw kind, als baby en peuter.

Maandelijks staat Ouders van Nu magazine vol informatieve en inspirerende interviews en reportages over de ontwikkeling van uw kind. Daarnaast vindt u in ieder nummer de leuke en herkenbare columns van 'bekende ouders'. En tot slot komt Ouders van Nu jaarlijkse met een aantal themanummers zoals over vakanties, voeding en duurzaamheid. Altijd vanuit het perspectief van de jonge ouder.

Ouders van Nu digitaal lezen

Met een Ouders van Nu abonnement ontvang je magazine op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Ouders van Nu abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u het magazine onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een nummer is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement Ouders van Nu

Met een Ouders van Nu proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit tijdschrift voor jonge moderne ouders. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Ouders van Nu cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus kent u een jonge moeder of vader? Geef een Ouders van Nu abonnement cadeau.

Voordelen Ouders van Nu proefabonnement

  • De nieuwe Ouders van Nu altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Ouders van Nu Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Ouders van Nu. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Ouders van Nu klantenservice