Ouders van Nu abonnementen

Kies voor een Ouders van Nu abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor aanstaande en jonge ouders. Van de positieve zwangerschapstest tot kleuterklas, Ouders van Nu helpt jonge ouders door deze spannende fase heen. Experts geven u de theorie en resultaten van wetenschappelijk onderzoek, terwijl andere jonge ouders u vertellen over de (soms weerbarstige) praktijk.


€4,00
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Corine
De leukste

Ik vind ouders van nu persoonlijk de leukste van alle bladen voor moeders. Het is voor mij de juiste mix van informatie en gewoon lekker lezen maar dat is natuurlijk wel persoonlijk.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Ouders van Nu

Al ruim 50 jaar kunnen vaders en moeders bij Ouders van Nu voor alle informatie voor jonge en aanstaande ouders. De deskundige redactie staat u bij in de spannende levensfase van zwangerschap en de eerste jaren van uw kind, als baby en peuter.

Maandelijks staat Ouders van Nu magazine vol informatieve en inspirerende interviews en reportages over de ontwikkeling van uw kind. Daarnaast vindt u in ieder nummer de leuke en herkenbare columns van 'bekende ouders'. En tot slot komt Ouders van Nu jaarlijkse met een aantal themanummers zoals over vakanties, voeding en duurzaamheid. Altijd vanuit het perspectief van de jonge ouder.

Een Ouders van Nu abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €4,00. En u profiteert van tot 34% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Ouders van Nu. En kies het abonnement dat bij u past.

Ouders van Nu verschijnt 16x per jaar.

Ouders van Nu digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Ouders van Nu? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Ouders van Nu digitaal lezen.

U kunt Ouders van Nu ook digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u dit afgerond, leest u vanaf dat moment alle edities van Ouders van Nu ook altijd via Tijdschrift.nl. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft gelezen, zijn daarna zonder internetverbinding te lezen. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de wikkel van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met Ouders van Nu

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Er is al een Ouders van Nu proefabonnement voor €4,00.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 16x per jaar Ouders van Nu automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Ouders van Nu op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.