Ons Amsterdam abonnementen

Kies voor een Ons Amsterdam abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Ontvang 10 x per jaar het tijdschrift met de mooiste, wonderlijkste en kleurrijkste verhalen uit de Amsterdamse geschiedenis. U kunt ook een Ons Amsterdam abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,95 34,75
5 nummers Stopt automatisch
37% korting

€34,95 69,50
10 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 34,75
5 nummers
37% korting

€34,95 69,50
10 nummers
50% korting

Laatste reviews

 • Heleen Kortekaas
Een blad om herinneringen mee op te halen

Ik ben geboren in Amsterdam en mijn man ook. Allebei herkennen wij dingen uit onze jeugd . En door er met elkaar over te praten komt er van alles naar boven. Een zeer prettig blad met informatieve en interessante onderwerpen en mooie foto’s.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Van veenendaal

Goed verzorgd mooie verhalen en foto's.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Ineke Bezemer-Stremming

ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar vanaf 1977 woon ik in Brabant. Wat is dan leuker om regelmatig het blad Ons Amsterdam te ontvangen en te kunnen genieten van de interessante en goede artikelen. Heel veel herken ik vanuit mijn jeugd en mijn laatste bezoek aan Amsterdam was in 2013 om mijn dochter en schoonzoon te laten zien waar ik heb gewoond en mijn jeugd en schooltijd heb doorgebracht. Een leuke en onvergetelijk dag voor ons allemaal.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie

Over Ons Amsterdam

Weinig steden spreken zo tot de verbeelding als Amsterdam. Wie er woont, wil er nooit meer weg. Wie toch weggaat, denkt met heimwee terug. Ons Amsterdam duikt 10 keer per jaar in de onvoorstelbaar rijke geschiedenis van Amsterdam.

De allereerste terpjes op de Nieuwendijk, de Gouden Eeuw, al die kunstenaars en schrijvers, het rijke Joodse verleden, de Olympische Spelen, volksbuurt de Jordaan, de zonnige jaren zestig, Amsterdam als gidsstad, filmset, broedplaats, actiecentrum, speeltuin voor architecten en nog veel, veel meer.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Ons Amsterdam? Voor wie Ons Amsterdam wil proberen is er al een aanbieding vanaf €21,95. En u profiteert van tot 50% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Ons Amsterdam. En profiteer van dit voordeel.

Ons Amsterdam verschijnt 10x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Ons Amsterdam

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Ons Amsterdam proefabonnement is er al voor €21,95.

Ons Amsterdam cadeau geven

Kent u iemand die Ons Amsterdam met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor €21,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit vast aan het abonnement. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef een abonnement op Ons Amsterdam cadeau.

Voordelen van een abonnement

 • Profiteer van tot 50% korting op de winkelprijs
 • 10x per jaar als eerste Ons Amsterdam op de mat
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €21,95

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Ons Amsterdam op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.