Ons Amsterdam abonnementen

Kies voor een Ons Amsterdam abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Ontvang 10 x per jaar het tijdschrift met de mooiste, wonderlijkste en kleurrijkste verhalen uit de Amsterdamse geschiedenis. U kunt ook een Ons Amsterdam abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 30,00
6 maanden (5 nrs.) Stopt automatisch
34% korting

€29,95 48,00
10 maanden (8 nrs.) Stopt automatisch
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 30,00
6 maanden (5 nrs.)
34% korting

Laatste reviews

  • Van veenendaal

Goed verzorgd mooie verhalen en foto's.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Ineke Bezemer-Stremming

ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar vanaf 1977 woon ik in Brabant. Wat is dan leuker om regelmatig het blad Ons Amsterdam te ontvangen en te kunnen genieten van de interessante en goede artikelen. Heel veel herken ik vanuit mijn jeugd en mijn laatste bezoek aan Amsterdam was in 2013 om mijn dochter en schoonzoon te laten zien waar ik heb gewoond en mijn jeugd en schooltijd heb doorgebracht. Een leuke en onvergetelijk dag voor ons allemaal.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Ons Amsterdam Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Ons Amsterdam. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Ons Amsterdam klantenservice