Ons Amsterdam abonnementen

Kies voor een Ons Amsterdam abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Ontvang 10 x per jaar het tijdschrift met de mooiste, wonderlijkste en kleurrijkste verhalen uit de Amsterdamse geschiedenis. U kunt ook een Ons Amsterdam abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,95 34,75
5 nummers Stopt automatisch
37% korting

€34,95 69,50
10 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Ons Amsterdam cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,95 34,75
5 nummers
37% korting

€34,95 69,50
10 nummers
50% korting

Laatste reviews

 • Heleen Kortekaas
Een blad om herinneringen mee op te halen

Ik ben geboren in Amsterdam en mijn man ook. Allebei herkennen wij dingen uit onze jeugd . En door er met elkaar over te praten komt er van alles naar boven. Een zeer prettig blad met informatieve en interessante onderwerpen en mooie foto’s.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Van veenendaal

Goed verzorgd mooie verhalen en foto's.

Sterke punten
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Ineke Bezemer-Stremming

ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar vanaf 1977 woon ik in Brabant. Wat is dan leuker om regelmatig het blad Ons Amsterdam te ontvangen en te kunnen genieten van de interessante en goede artikelen. Heel veel herken ik vanuit mijn jeugd en mijn laatste bezoek aan Amsterdam was in 2013 om mijn dochter en schoonzoon te laten zien waar ik heb gewoond en mijn jeugd en schooltijd heb doorgebracht. Een leuke en onvergetelijk dag voor ons allemaal.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie

Over Ons Amsterdam

Weinig steden spreken zo tot de verbeelding als Amsterdam. Wie er woont, wil er nooit meer weg. Wie toch weggaat, denkt met heimwee terug. Ons Amsterdam duikt 10 keer per jaar in de onvoorstelbaar rijke geschiedenis van Amsterdam.

De allereerste terpjes op de Nieuwendijk, de Gouden Eeuw, al die kunstenaars en schrijvers, het rijke Joodse verleden, de Olympische Spelen, volksbuurt de Jordaan, de zonnige jaren zestig, Amsterdam als gidsstad, filmset, broedplaats, actiecentrum, speeltuin voor architecten en nog veel, veel meer.

Proefabonnement Ons Amsterdam

Met een Ons Amsterdam proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Ons Amsterdam cadeauabonnement

Bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een Amsterdamse vriend(in) of familielid verrassen? Geef een Ons Amsterdam abonnement cadeau.

Voordelen Ons Amsterdam abonnement

 • De nieuwe editie altijd als eerste in huis
 • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
 • Mooie korting t.o.v. de winkelprijs

Ons Amsterdam Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Ons Amsterdam. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Ons Amsterdam klantenservice