Ons Amsterdam

Kies voor een Ons Amsterdam abonnement met tot 57% korting op de winkelprijs. Ontvang 10 x per jaar het tijdschrift met de mooiste, wonderlijkste en kleurrijkste verhalen uit de Amsterdamse geschiedenis.

Ons Amsterdam abonnement

Weinig steden spreken zo tot de verbeelding als Amsterdam. Wie er woont, wil er nooit meer weg. Wie toch weggaat, denkt met heimwee terug. Ons Amsterdam duikt 10 keer per jaar in de onvoorstelbaar rijke geschiedenis van Amsterdam.

De allereerste terpjes op de Nieuwendijk, de Gouden Eeuw, al die kunstenaars en schrijvers, het rijke Joodse verleden, de Olympische Spelen, volksbuurt de Jordaan, de zonnige jaren zestig, Amsterdam als gidsstad, filmset, broedplaats, actiecentrum, speeltuin voor architecten en nog veel, veel meer.

Een Ons Amsterdam abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Ons Amsterdam wil proberen is er al een abonnement vanaf €19,95. U profiteert van tot 57% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Ons Amsterdam. En pak dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Ons Amsterdam

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Na het afgesproken aantal edities stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Ons Amsterdam proefabonnement voor €19,95.

Ons Amsterdam cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een Ons Amsterdam abonnement? Dat is mogelijk. Er is al een cadeauabonnement voor €19,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Ons Amsterdam zal genieten? Geef een Ons Amsterdam abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 10x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 57% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Ons Amsterdam op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Met een Ons Amsterdam proefabonnement kunt u voordelig en vrijblijvend kennismaken met Ons Amsterdam. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €19,95.

Een abonnement op Ons Amsterdam is verkrijgbaar vanaf €19,95. Een proefabonnement voor €19,95. En een cadeauabonnement vanaf €19,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Ons Amsterdam heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Ons Amsterdam abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Ons Amsterdam te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Ons Amsterdam cadeauabonnement voor €19,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Een jaarabonnement op Ons Amsterdam is verkrijgbaar voor €29,95. Voor dit bedrag ontvangt u 10 keer Ons Amsterdam gratis bij u thuis bezorgd.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Ons Amsterdam. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Ons Amsterdam verschijnt 10 keer per jaar.

Als u Ons Amsterdam voor bezorging op een buitenlands adres wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Ons Amsterdam. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Ons Amsterdam. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Ons Amsterdam, neemt u contact op met de klantenservice van Ons Amsterdam. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Ons Amsterdam

" Ik ben geboren in Amsterdam en mijn man ook. Allebei herkennen wij dingen uit onze jeugd . En door er met elkaar over te praten komt er van alles naar boven. Een zeer ... "

" Goed verzorgd mooie verhalen en foto's. "

" ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar vanaf 1977 woon ik in Brabant. Wat is dan leuker om regelmatig het blad Ons Amsterdam te ontvangen en te kunnen genieten van ... "