Office Rendement abonnementen

Kies voor een Office Rendement abonnement met tot 85% korting op de winkelprijs.

Office Rendement is hét praktische vakblad voor de secretaresse en office manager.


€15,00 99,00
3 maanden
85% korting

Laatste reviews

Over Office Rendement

Met Office Rendement Professional bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van officemanagement. U ontvangt het vakblad Office Rendement en krijgt daarnaast onbeperkt toegang tot Rendement Online. Daarnaast kunnen nog twee collega’s gratis meeprofiteren van uw abonnement door de twee licenties die zijn inbegrepen.

Office Rendement is hét nieuws- en adviesmagazine voor het digitale kantoor. Dit vakblad brengt u 12 keer per jaar volledig op de hoogte van het laatste nieuws, maar geeft u ook achtergronden, checklists en praktisch advies. Denk aan zaken als digitaal archiveren, e-vergaderen en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), lastige onderwerpen die de nodige aandacht verdienen.

Met Rendement Online heeft u altijd toegang tot vaknieuws en exclusieve online diensten zoals aanpasbare modelbrieven, stappenplannen en checklisten. Ook heeft u onder andere toegang tot de adviesdesk waarmee u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

Office Rendement Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Office Rendement. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Office Rendement klantenservice