Lekker Gezond abonnementen

Kies voor een Lekker Gezond abonnement met tot % korting op de winkelprijs. U kunt ook een Lekker Gezond abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Lekker Gezond is het lifestyle magazine met een inhoudelijke bite. Lekker Gezond = het nieuwe eten!

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Lekker Gezond

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat uw lichaam nodig heeft omdat usnapt hoe eten werkt, omdat u weet wat er te koop is in voedingsland en omdat u zich niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar uw eigen gezonde verstand.

Voordelen van een Lekker Gezond abonnement

  • 4x per jaar Lekker Gezond als eerste in de bus
  • Lekker Gezond op papier én digitaal
  • Na de actieperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Mooie korting op Lekker Gezond t.o.v. de winkelprijs

GezondNu Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Lekker Gezond. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Lekker Gezond:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Geef bezorgklachten telefonisch door via 0251-257924 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:15). Of mail naar klantenservice@aboland.nl.

Geef verhuizingen bij voorkeur per email door. Mail hiervoor naar klantenservice@aboland.nl met vermelding van uw huidige adres, uw toekomstige adres en datum waarop de verhuizing plaats vindt. Vermeld tevens uw abonneenummer. Als u deze niet meer kunt vinden (op de correspondentie van de uitgever) kunt u deze hier opvragen. U kunt ook bellen met 0251-257924 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:15).

Als u uw abonnement op gezondNU wil opzeggen, mailt u dan naar klantenservice@aboland.nl met vermelding van uw huidige adres en uw abonneenummer. Deze vindt u op de correspondentie van de uitgever en kunt u hier opvragen. U kunt ook bellen met 0251-257924 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:15).

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.