LEGO Life magazine abonnementen

Kies voor een LEGO Life magazine abonnement met tot % korting op de winkelprijs. U kunt ook een LEGO Life magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over LEGO Life magazine

Het LEGO Life magazine is een superleuk en GRATIS magazine voor kinderen van 5 tot 9 jaar oud. Het zit vol met stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, het laatste LEGO nieuws, posters en zo veel meer! Daarbij wordt het vier keer per jaar gratis aan je deur geleverd.

Het enige wat je als ouder moet doen, is een LEGO account aanmaken en je adresgegevens invullen. Het LEGO Life magazine is uitsluitend beschikbaar voor kinderen tussen 5 en 9 jaar.

Voordelen van een gratis abonnement op LEGO Life Magazine

  • 4 keer per jaar gratis
  • Informatie over superleuke LEGO activiteiten
  • Stripverhalen over LEGO personages
  • Geweldige LEGO posters
  • Coole creaties van kinderen

LEGO Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van LEGO Life magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor LEGO Life magazine:

* Internationale telefoontarieven van toepassing

Het gratis telefoonnummer kan door sommige providers worden geblokkeerd en kan (afhankelijk van de provider) geld kosten wanneer wordt gebeld met een mobiele telefoon.

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.