Landleven Specials

Kies voor een Landleven Specials abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. De Specials van Landleven zijn echte bewaarnummers met ruim 130 pagina's over één thema. Van vogels tot streekgerechten. En van wecken en inmaken tot kippen houden. Deze bijzondere magazines brengen u in één keer helemaal bij.

Aanbiedingen

Landleven Specials abonnement

De Specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s met ruim 130 pagina’s. Met een abonnement op Landleven Special ontvangt u alles van bakken tot handwerken en van tuintips tot doe-het-zelf projecten.

Voorbeelden van thema's zijn: Wonen (november 2023), Bijen en honing (februari 2024), Tuinontwerp (mei 2024), Fruit (augustus 2024) en Soep (november 2024) .

Een Landleven Specials abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Landleven Specials wil proberen is er al een aanbieding vanaf €19,50. U geniet tot 48% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Landleven Specials aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar Landleven Specials vanzelf thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 48% voordeliger dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Landleven Specials op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een abonnement op Landleven Specials is verkrijgbaar vanaf €19,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Landleven Specials abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Landleven Specials is €19,50. Voor dit bedrag ontvangt u Landleven Specials 4 keer.

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Landleven Specials. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Landleven Specials komt 4 keer per jaar uit.

Landleven Specials komt uit op 09-02, 24-05, 23-08, 22-11.

Let op: PostNL bezorgt verspreid over 2 dagen. Het kan gebeuren dat het magazine iets eerder of later dan gebruikelijk in de bus ligt. Is er echt iets fout gegaan? Neem contact met de uitgever op.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Landleven Specials. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Landleven Specials, neemt u contact op met de klantenservice van Landleven Specials. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.