Landleven Specials abonnementen

Kies voor een Landleven Specials abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. De Specials van Landleven zijn echte bewaarnummers met ruim 130 pagina's over één thema. Van vogels tot streekgerechten. En van wecken en inmaken tot kippen houden. Deze bijzondere magazines brengen u in één keer helemaal bij.


€19,50 27,80
4 nummers
30% korting

Laatste reviews

Over Landleven Specials

De Specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s met ruim 130 pagina’s. Met een abonnement op Landleven Special ontvangt u alles van bakken tot handwerken en van tuintips tot doe-het-zelf projecten.

De specials verschijnen vier per jaar. Voorbeelden van thema's zijn: Landleven Streekgerechten (oktober 2019) Vogels kijken (februari 2020). Landleven Tuinfeest (juni 2020). Landleven Groente & Fruit (september 2020) en Handwerken (november 2020).

Een Landleven Specials abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Landleven Specials wil proberen is er al een abonnement vanaf €19,50. En u geniet tot 30% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Landleven Specials aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Landleven Specials verschijnt 4x per jaar.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar Landleven Specials vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 30% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Landleven Specials op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.