Landleven Specials abonnementen

Kies voor een Landleven Specials abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. De Specials van Landleven zijn echte bewaarnummers met ruim 130 pagina's over één thema. Van vogels tot streekgerechten. En van wecken en inmaken tot kippen houden. Deze bijzondere magazines brengen u in één keer helemaal bij.


€19,50 31,80
1 jaar (4 nrs.)
39% korting

Laatste reviews

Over Landleven Specials

De Specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s met ruim 130 pagina’s. Met een abonnement op Landleven Special ontvangt u alles van bakken tot handwerken en van tuintips tot doe-het-zelf projecten.

De specials verschijnen vier per jaar. Voorbeelden van thema's zijn: Landleven Streekgerechten (oktober 2019) Vogels kijken (februari 2020). Landleven Tuinfeest (juni 2020). Landleven Groente & Fruit (september 2020) en Handwerken (november 2020).

Voordelen Landleven Specials abonnement

  • Nieuwe Landleven Specials altijd als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan los kopen

(inkijkexemplaar)

Landleven Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Landleven Specials. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Landleven Specials klantenservice