Landleven Specials abonnementen

Kies voor een Landleven Specials abonnement met tot 46% korting op de winkelprijs. De Specials van Landleven zijn echte bewaarnummers met ruim 130 pagina's over één thema. Van vogels tot streekgerechten. En van wecken en inmaken tot kippen houden. Deze bijzondere magazines brengen u in één keer helemaal bij.


€19,50 35,80
4 nummers
46% korting

Laatste reviews

Over Landleven Specials

De Specials van Landleven zijn prachtige bewaarnummers over diverse thema’s met ruim 130 pagina’s. Met een abonnement op Landleven Special ontvangt u alles van bakken tot handwerken en van tuintips tot doe-het-zelf projecten.

De specials verschijnen vier per jaar. Voorbeelden van thema's zijn: Landleven Streekgerechten (oktober 2019) Vogels kijken (februari 2020). Landleven Tuinfeest (juni 2020). Landleven Groente & Fruit (september 2020) en Handwerken (november 2020).

Voor wie wil kennismaken met Landleven Specials is er al een abonnement vanaf €9,95. U geniet tot 46% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Landleven Specials. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Landleven Specials

Nog niet zeker of dit tijdschrift iets voor u is? Kies in dat geval voor een Landleven Specials proefabonnement. En beoordeel dit unieke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Landleven Specials proefabonnement is er al voor €9,95.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 46% goedkoper dan het magazine los kopen
  • 4x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Landleven Specials op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.