KNIPkids

Kies voor een KNIPkids abonnement. Het tijdschrift voor de leukste kindermode die u zelf kunt maken. Tweemaandelijks brengt de redactie u de leukste zelfmaakmode voor kinderen tot 12 jaar. Daarnaast vindt u in ieder nummer leuke ideeën voor accessoires, knuffels en kinderkamers.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

KNIPkids abonnement

KNIPkids (voorheen Knippie) is het zelfmaakmagazine voor kindermode. De mode in het blad is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar of maatje 50 tot en met 164. Een keer in de twee maanden komt KNIPkids uit boordevol met de laatste nieuwtjes, de mooiste kindermode, de nieuwste trends, de beste adviezen en de leukste patronen en stoffen. Behalve inspiratie voor kindermode, biedt KNIPkids ook veel goede ideeën voor accessoires, knuffels, kinderkamers en kraamcadeaus.

Wilt u ook kinderkleding maken voor je kinderen? Neem dan nu een abonnement op KNIPkids en laat u inspireren!

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op KNIPkids. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u KNIPkids voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt KNIPkids helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op KNIPkids neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van KNIPkids

" Leuk blad met patronen voor de kinderen. Alleen niet veel verschillende patronen. Wel veel varianten op een patroon. "

" Overzichtelijk blad. "

" Ik vond de variatie in patronen tegenvallen en kies de volgende keer toch voor een ander naaitijdschrift met kinderpatronen. "

" Leuk blad maar wel duur. Soms kan ik er veel uit halen maar soms ook maar heel weinig. "

" De laatste maanden niet meer enthiousiast over de patronen. Lijkt me beetje teveel genderneutraal en slordig te worden en dat vind ik jammer. Ik verheugde me altijd op ... "

" Lieve en mooie designs voor kinderen om te maken. Erg leuk om te ontvangen. "