Happi kids abonnementen

Kies voor een Happi kids abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Met een abonnement op dit tijdschrift ontvangt u 4x per jaar positieve inzichten en ideeën voor een gelukkig gezinsleven. U kunt ook een Happi kids abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,00 23,97
9 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
17% korting

€25,00 31,96
1 jaar (4 nrs.) Stopt automatisch
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happi kids cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,97
9 maanden (3 nrs.)
17% korting

€25,00 31,96
1 jaar (4 nrs.)
22% korting

Laatste reviews

  • marit
Soms een beetje zweverig maar ook met belangrijke inzichten

Aan de ene kant is het weer een gelikt tijdschrift zoals er zovele zijn maar het zet (mij) wel meer aan tot nadenken over mogelijkheden die tegenwoordig gek of onhaalbaar lijken: zoals veeel minder beeldschermen en veeel meer (buiten) spelen en aandacht voor de (geestelijke) gezondheid.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Happi.kids Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Happi kids. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Happi kids klantenservice