Groener Wonen abonnementen

Kies voor een Groener Wonen abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een groen hart, die bewust en duurzaam willen leven en wonen. U kunt ook een Groener Wonen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Groener Wonen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

Laatste reviews

Over Groener Wonen

Groener Wonen is voor iedereen die duurzaam wil wonen. Ieder kwartaal vindt u natuurlijk het laatste nieuws op het gebied van energiebesparing, isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Dit magazine gaat echter verder. Van het effect van kamerplanten op uw gezondheid, groen vakantievieren in eigen land, elektrisch rijden tot fair fashion en zero waste koken. Het komt allemaal aan bod.

In Groener Wonen komen experts aan het woord, worden de rekensom voor u gemaakt, en passeren inspirerende voorbeelden de revue. Dit is hét magazine voor mensen met een groen hart die de wereld beter willen achterlaten voor volgende generaties.

Groener Wonen heeft hiervoor een eigen app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Wat zijn de kosten van een Groener Wonen abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €23,50. En u profiteert van tot 15% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Groener Wonen aanbiedingen. En pak dit voordeel.

Groener Wonen verschijnt 4x per jaar.

Groener Wonen digitaal lezen

Abonnees van Groener Wonen ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Kijk dan op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Groener Wonen cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Groener Wonen abonnement? Dat is mogelijk. Voor €23,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van Groener Wonen zal genieten? Geef een Groener Wonen abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 4x per jaar Groener Wonen vanzelf thuis bezorgd
  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €23,50
  • Profiteer van tot 15% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Groener Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.