Groener Wonen

Kies voor een Groener Wonen abonnement. Het magazine voor iedereen met een groen hart, die bewust en duurzaam willen leven en wonen.

Helaas...

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

Bekijk een van de andere titels op Abonnement.nl. Of bezoek de website van de uitgever voor meer mogelijkheden.

Groener Wonen abonnement

Groener Wonen is voor iedereen die duurzaam wil wonen. Ieder kwartaal vindt u natuurlijk het laatste nieuws op het gebied van energiebesparing, isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Dit magazine gaat echter verder. Van het effect van kamerplanten op uw gezondheid, groen vakantievieren in eigen land, elektrisch rijden tot fair fashion en zero waste koken. Het komt allemaal aan bod.

In Groener Wonen komen experts aan het woord, worden de rekensom voor u gemaakt, en passeren inspirerende voorbeelden de revue. Dit is hét magazine voor mensen met een groen hart die de wereld beter willen achterlaten voor volgende generaties.

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor cadeauabonnementen. U kunt bij een normaal abonnement wel het adres van een ander opgeven. Houdt u er dan echter rekening mee dat hier de post van de uitgever naar toe wordt gestuurd. En dat u het abonnement moet opzeggen. Doet u dat niet dan loopt het na de actieperiode automatisch door.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op Groener Wonen. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u Groener Wonen voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Met een abonnement heeft u automatisch toegang tot de digitale edities van Groener Wonen. U ontvangt na de aanvraag van de uitgever meer informatie over hoe u Groener Wonen leest op uw smartphone, tablet en computer.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op Groener Wonen neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.