Groener Wonen abonnementen

Kies voor een Groener Wonen abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een groen hart, die bewust en duurzaam willen leven en wonen. U kunt ook een Groener Wonen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Groener Wonen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,95 31,80
4 nummers
22% korting

Laatste reviews

Over Groener Wonen

Groener Wonen is voor iedereen die duurzaam wil wonen. Ieder kwartaal vindt u natuurlijk het laatste nieuws op het gebied van energiebesparing, isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Dit magazine gaat echter verder. Van het effect van kamerplanten op uw gezondheid, groen vakantievieren in eigen land, elektrisch rijden tot fair fashion en zero waste koken. Het komt allemaal aan bod.

In Groener Wonen komen experts aan het woord, worden de rekensom voor u gemaakt, en passeren inspirerende voorbeelden de revue. Dit is hét magazine voor mensen met een groen hart die de wereld beter willen achterlaten voor volgende generaties.

Een Groener Wonen abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €24,95. U profiteert van tot 22% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle aanbiedingen voor Groener Wonen. En kies het abonnement dat bij u past.

Groener Wonen digitaal lezen

Heeft u een abonnement op Groener Wonen? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Groener Wonen ook digitaal lezen. Groener Wonen heeft een app. In deze app vindt u de digitale edities. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer in de app. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Fijn in situaties waar internet slecht of duur is.

Groener Wonen cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een abonnement op Groener Wonen? Dat kan. Voor €24,95 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) gewoon verrassen? Geef een tijdelijk abonnement op Groener Wonen cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 22% op de losse verkoopprijs
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €24,95

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Groener Wonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.