Glamour abonnementen

Kies voor een Glamour abonnement met tot 38% korting op de winkelprijs. Hét fashion-tijdschrift van Nederland. Met maandelijks schitterende modereportages en de laatste beauty-trends. Maar ook met van alles over reizen, relaties, werk en showbizz. Kortom een heerlijk magazine voor u. U kunt ook een Glamour abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 24,95
5 maanden (5 nrs.)
20% korting

€27,99 39,92
8 maanden (8 nrs.)
30% korting

€49,99 79,84
16 maanden (16 nrs.)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Glamour cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 14,97
3 maanden (3 nrs.)
29% korting

€25,00 34,93
7 maanden (7 nrs.)
29% korting

€50,00 69,86
14 maanden (14 nrs.)
34% korting

Laatste reviews

  • Sara

ik vind Glamour fantastisch! ik wil gelijk een abonnement aanschaffen.

  • Gisela

Ik heb een abonnement op de Glamour en heb er geen moment spijt van. Het is niet voor niets Tijdschrift van het jaar! Elke maand een dik tijdschrift met interessante artikelen, real-life verhalen en mode. Elke maand weer smullen!

Over Glamour

Glamour is hét nummer 1 fashion magazine van Nederland. Iedere editie staat vol met fantastische modereportages en laatste beauty nieuwtjes. Ook onderwerpen als reizen en relatieadvies staan centraal. Evenals als de interessante celebrity-interviews en nieuwtjes.

Glamour is superdik en handzaam. Het is het enige echte everyday fashionguide van Nederland, die in het leven past van iedere vrouw én in elke handtas.

Glamour digitaal lezen

Een Glamour abonnement brengt u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw Glamour digitaal abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Glamour digitaal

Proefabonnement Glamour

Met een Glamour proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit stijlvolle tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Glamour cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin verrassen? Geef een Glamour abonnement cadeau.

Voordelen Glamour abonnement

  • De nieuwste Glamour als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan in de winkel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Glamour Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Glamour. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Glamour klantenservice