Erwaseens abonnementen

Kies voor een Erwaseens abonnement met tot 18% korting op de winkelprijs. Hét voorleestijdschrift voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Met mooie en spannende verhalen en prachtige illustraties. Heel leuk om uit voor te lezen, om samen te lezen en zelf te lezen.


€15,00 15,90
6 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
6% korting

€26,00 31,80
1 jaar (4 nrs.) Stopt automatisch
18% korting

Laatste reviews

Over Erwaseens

Voorleestijdschrift Erwaseens staat boordevol korte verhalen voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen. De kleurrijke illustraties spatten van het papier en maken de verhaaltjes extra levendig. Achterin staan puzzels die aansluiten bij de verhalen.

Wat ons betreft is voorlezen het mooiste moment van de dag! Dus zoek samen een knus plekje op en begin vandaag nog met voorlezen.

vrijblijvend kennismaken

Met een Erwaseens proefabonnement maakt uw zoon of dochter vrijblijvend kennis met dit unieke voorleestijdschrift. Na afloop krijgt u een aanbieding om het magazine te blijven ontvangen. Maar als u hier niet op ingaat, stopt de bezorging automatisch. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch".

voordelen abonnement

  • 4x per jaar Erwaseens als eerste in huis
  • Voordeliger dan in de winkel
  • Vrijblijvend kennis maken* of eenvoudig opzegbaar

* Alleen bij aanbiedingen met vermelding 'stopt automatisch'.

Erwaseens Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Erwaseens. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Erwaseens klantenservice