Doctor Jazz Magazine abonnementen

Kies voor een Doctor Jazz Magazine abonnement met tot 11% korting op de winkelprijs. Dit is het langslopende jazz magazine van Nederland en hét tijdschrift voor liefhebbers van classic jazz. U kunt ook een Doctor Jazz Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,00 35,80
1 jaar (4 nrs.) + gratis CD "Dinnertime for Hungry Collectors"
11% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Doctor Jazz Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,00 35,80
1 jaar (4 nrs.) + gratis CD "Dinnertime for Hungry Collectors"
11% korting

Laatste reviews

Doctor Jazz Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Doctor Jazz Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Doctor Jazz Magazine:

De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar.

Geef bezorgklachten telefonisch door te mailen naar djm1962@ziggo.nl.

Geef verhuizingen bij voorkeur per email door. Mail hiervoor naar djm1962@ziggo.nl met vermelding van uw huidige adres, uw toekomstige adres en datum waarop de verhuizing plaats vindt.

Als u uw abonnement op Doctor Jazz Magazine wil opzeggen, mailt u dan naar djm1962@ziggo.nl met vermelding van uw adres.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.