Doctor Jazz Magazine abonnementen

Dit is het langslopende jazz magazine van Nederland en hét tijdschrift voor liefhebbers van classic jazz. U kunt ook een Doctor Jazz Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€36,00
4 nummers + gratis CD "Dinnertime for Hungry Collectors"
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Doctor Jazz Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€36,00
4 nummers + gratis CD "Dinnertime for Hungry Collectors"
 

Laatste reviews

Over Doctor Jazz Magazine

Opgericht in 1963 bundelt Doctor Jazz Magazine 4 keer per jaar de mooiste verhalen over classic jazz, blues en verwante volksmuziek van liefhebbers en verzamelaars. Muzikanten en bands uit de periode van 1900 tot 1955 krijgen volop aandacht. Evenals historische optredens en locaties.

Bent u ook een liefhebber van classic jazz? Neem dan een abonnement op het langslopende jaz magazine van Nederland.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Doctor Jazz Magazine? Voor wie Doctor Jazz Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €36,00. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Doctor Jazz Magazine. En kies uw abonnement.

Doctor Jazz Magazine verschijnt 4x per jaar.

Doctor Jazz Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om Doctor Jazz Magazine cadeau te doen. Voor €36,00 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Doctor Jazz Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Doctor Jazz Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef al voor €36,00 een aflopend abonnement cadeau
  • 4x per jaar Doctor Jazz Magazine vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Doctor Jazz Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.