Denksport Kruiswoord (4) abonnementen

Kies voor een Denksport Kruiswoord (4) abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Uitdagende kruiswoordpuzzels voor de gevorderde puzzelaar.


€22,80 24,00
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€56,15 62,40
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Kruiswoord (4)

4 Sterren puzzels

Leuke kruiswoordraadsels voor gevorderd niveau. Denksport 4 sterren Kruiswoord bevat naast gewone kruiswoordraadsels van pittig niveau ook diverse varianten, waarin bijvoorbeeld de klinkers zijn weggelaten, of sommige woorden van achteren naar voren moeten worden ingevuld.

Voor wie wil kennismaken met Denksport Kruiswoord (4) is er al een aanbieding vanaf €22,80. Met tot 10% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Denksport Kruiswoord (4). En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Kruiswoord (4)

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Kruiswoord (4) proefabonnement voor €22,80.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 10% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Kruiswoord (4) op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.