Denksport Kruiswoord (4)

Uitdagende kruiswoordpuzzels voor de gevorderde puzzelaar.

Aanbiedingen

Denksport Kruiswoord (4) abonnement

4 Sterren puzzels

Leuke kruiswoordraadsels voor gevorderd niveau. Denksport 4 sterren Kruiswoord bevat naast gewone kruiswoordraadsels van pittig niveau ook diverse varianten, waarin bijvoorbeeld de klinkers zijn weggelaten, of sommige woorden van achteren naar voren moeten worden ingevuld.

Voor wie wil kennismaken met Denksport Kruiswoord (4) is er al een aanbieding vanaf €22,80. Met tot 10% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Denksport Kruiswoord (4). En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Kruiswoord (4)

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Proefabonnementen kunt u herkennen aan het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Kruiswoord (4) proefabonnement voor €22,80.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 10% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Kruiswoord (4) op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Denksport Kruiswoord (4) 5 nummers €22,80 5%
Denksport Kruiswoord (4) 13 nummers €56,15 10%

Met een Denksport Kruiswoord (4) proefabonnement kunt u vrijblijvend kennismaken met Denksport Kruiswoord (4). Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €22,80.

Een abonnement op Denksport Kruiswoord (4) is verkrijgbaar vanaf €22,80. Een proefabonnement voor €22,80. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Denksport Kruiswoord (4) abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

De prijs van een jaarabonnement op Denksport Kruiswoord (4) is €56,15. Voor deze prijs ontvangt u 13 keer Denksport Kruiswoord (4).

Deze prijs betreft een aanbieding om voordelig kennis te maken met Denksport Kruiswoord (4). En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Denksport Kruiswoord (4) verschijnt 13 keer per jaar.

Als u Denksport Kruiswoord (4) voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Kruiswoord (4). De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt aan de uitgever van Denksport Kruiswoord (4). U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Denksport Kruiswoord (4), neemt u contact op met de klantenservice van Denksport Kruiswoord (4). Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.