Denksport Kruiswoord 3* abonnementen

De klassieker onder de puzzelbladen. Iedere editie staat vol kruiswoordraadsels van een gemiddelde moeilijkheidsgraad. De ideale bundel om kennis te maken met de moeder aller puzzels: het kruiswoordraadsel.


€21,40
5 nummers Stopt automatisch
 

€52,65
13 nummers
 

Laatste reviews

Over Denksport Kruiswoord 3*

De puzzel die het meest voorkomt en die de basis vormt van allerlei andere puzzels is de aloude kruiswoordpuzzel. In deze welbekende puzzel met de zwarte vakjes zoekt u naar een willekeurige omschrijving waar u het antwoord op weet. Dit woord vult u vervolgens op de juiste plaats in het diagram in. Heeft u eenmaal een beginnetje, dan kunt u met behulp van kruisingen de andere woorden proberen in te vullen. Zo vlecht u als het ware vanzelf de puzzel vol.

Deze kruiswoorduitgave met gemiddelde moeilijkheidsgraad biedt u allerlei kruiswoorden en varianten. Goed voor uren puzzelplezier.

Wat zijn de kosten van een Denksport Kruiswoord 3 abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €21,40. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Denksport Kruiswoord 3. En kies het abonnement dat bij u past.

Denksport Kruiswoord 3* verschijnt 13x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Kruiswoord 3*

Met een proefabonnement op Denksport Kruiswoord 3 maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Denksport Kruiswoord 3 proefabonnement voor €21,40.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Kruiswoord 3* op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.