Denksport Kruiswoord 3* abonnementen

Kies voor een Denksport Kruiswoord 3* abonnement met tot 6% korting op de winkelprijs. De klassieker onder de puzzelbladen. Iedere editie staat vol kruiswoordraadsels van een gemiddelde moeilijkheidsgraad. De ideale bundel om kennis te maken met de moeder aller puzzels: het kruiswoordraadsel.


€20,45
5 nummers Stopt automatisch
 

€50,30 53,30
13 nummers
6% korting

Laatste reviews

Over Denksport Kruiswoord 3*

De puzzel die het meest voorkomt en die de basis vormt van allerlei andere puzzels is de aloude kruiswoordpuzzel. In deze welbekende puzzel met de zwarte vakjes zoekt u naar een willekeurige omschrijving waar u het antwoord op weet. Dit woord vult u vervolgens op de juiste plaats in het diagram in. Heeft u eenmaal een beginnetje, dan kunt u met behulp van kruisingen de andere woorden proberen in te vullen. Zo vlecht u als het ware vanzelf de puzzel vol.

Deze kruiswoorduitgave met gemiddelde moeilijkheidsgraad biedt u allerlei kruiswoorden en varianten. Goed voor uren puzzelplezier.

Denksport Service

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Denksport Kruiswoord 3*. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Denksport Kruiswoord 3* klantenservice