Denksport Kruiswoord 3* abonnementen

Kies voor een Denksport Kruiswoord 3* abonnement met tot 6% korting op de winkelprijs. De klassieker onder de puzzelbladen. Iedere editie staat vol kruiswoordraadsels van een gemiddelde moeilijkheidsgraad. De ideale bundel om kennis te maken met de moeder aller puzzels: het kruiswoordraadsel.


€21,40
5 nummers Stopt automatisch
 

€52,65 55,99
13 nummers
6% korting

Laatste reviews

Over Denksport Kruiswoord 3*

Niveau: 3 sterren

De puzzel die het meest voorkomt en die de basis vormt van allerlei andere puzzels is de aloude kruiswoordpuzzel. In deze welbekende puzzel met de zwarte vakjes zoekt u naar een willekeurige omschrijving waar u het antwoord op weet. Dit woord vult u vervolgens op de juiste plaats in het diagram in. Heeft u eenmaal een beginnetje, dan kunt u met behulp van kruisingen de andere woorden proberen in te vullen. Zo vlecht u als het ware vanzelf de puzzel vol.

Deze kruiswoorduitgave met gemiddelde moeilijkheidsgraad biedt u allerlei kruiswoorden en varianten. Goed voor uren puzzelplezier.

Een Denksport Kruiswoord 3 abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €21,40. U geniet tot 6% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle actuele Denksport Kruiswoord 3 aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Kruiswoord 3*

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Denksport Kruiswoord 3 proefabonnement. En probeer dit unieke tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Denksport Kruiswoord 3 proefabonnement voor €21,40.

Voordelen van een abonnement

  • 13x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 6% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Kruiswoord 3* op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.