Classic & Retro abonnementen

Hét tijdschrift over schoonheid, avontuur, nostalgie, sterke verhalen, vieze handen, helden en bovenal liefde voor motoren. U kunt ook een Classic & Retro abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,50 49,50
1 jaar (6 nrs.)
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Classic & Retro cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,90 24,90
6 maanden (3 nrs.)
 

€49,50 49,50
1 jaar (6 nrs.)
 

Laatste reviews

Over Classic & Retro

Classic & Retro zet motoren, mensen en gebeurtenissen in perspectief. De pareltjes worden bewonderd, maar ook de huis-, tuin- en keukenmotoren van twee decennia terug worden niet overgeslagen. Classic & Retro speelt in op de groeiende belangstelling voor retrotrends in de motorwereld. Het haalt herinneringen op, zoekt vergeten sleutelfiguren, snuift tweetakolie en ontmoet gelijkgestemden.

Net als MOTO73 wordt ook Classic Retro met liefde gemaakt door gepassioneerde motorliefhebbers uit binnen- en buitenland. Het magazine staat barstensvol unieke verhalen, bijzondere reportages en prachtig beeld. Classic & Retro is een cadeautje voor elke motorliefhebber met historisch besef of een gezonde hang naar het verleden.

Classic & Retro cadeauabonnement

Kent u iemand die van klassieke motoren houdt? Geef een Classic & Retro abonnement cadeau. Het is altijd leuk om een tijdschrift te krijgen; iedere 2 maanden weer. En na de actieperiode stopt het abonnement automatisch.

Voordelen Classic & Retro abonnement

  • Tweemaandelijks Classic & Retro als eerste op de mat
  • Alle online artikelen van Classic & Retro, Promotor en MOTO73
  • Exclusieve abonneeacties
  • Korting op alle MotorNL activiteiten

Classic & Retro Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Classic & Retro. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Classic & Retro klantenservice