Brocante Living abonnementen

Kies voor een Brocante Living abonnement met tot 71% korting op de winkelprijs. Hét woontijdschrift voor alles brocante. Met de mooiste brocante huizen, interieurs, winkels, accessoires en nog veel meer. Een magazine voor iedereen die van de brocante woon- en levensstijl houdt.


€9,00 35,10
3 nummers Stopt automatisch
71% korting

€55,00 75,00
1 jaar + 2 Specials
27% korting

€52,50 75,00per jaar
2 jaar + 2 Specials per jaar
30% korting

€49,50 75,00per jaar
3 jaar + 2 Specials per jaar
34% korting

Laatste reviews

Over Brocante Living

In Brocante Living leest u alles over de brocante woonstijl. Gemaakt door de makers van Ariadne at Home doet u in ieder nummer inspiratie op voor in uw eigen huis.

Het tijdschrift staat boordevol heerlijke reportages over prachtige brocante huizen. En in elke nummer vindt u de beste brocante adressen en de mooiste webwinkels.

Een Brocante Living abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Brocante Living wil proberen is er al een aanbieding vanaf €5,95. Met tot 62% korting op de winkelprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Brocante Living. En kies uw abonnement.

Brocante Living digitaal lezen

Als abonnee van Brocante Living leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Brocante Living tevens online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS of Android. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het magazine op uw computer te lezen. Met het abonnementsnummer, dat u van Brocante Living ontvangt, activeert u snel eenvoudig uw account via Tijdschrift.nl. Surf hiervoor naar Tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle nummers van Brocante Living eenvoudig via de app. Edities, die u in de app van Tijdschrift.nl heeft gedownload, zijn daarna offline in te zien.

Vrijblijvend kennismaken met Brocante Living

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Brocante Living proefabonnement. En beoordeel dit bijzondere magazine zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Brocante Living proefabonnement is er al voor €13,50.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 62% korting op de winkelprijs
  • 8x per jaar Brocante Living automatisch thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Brocante Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.