BouwMachines abonnementen

Kies voor een BouwMachines abonnement met tot 65% korting op de winkelprijs.

BouwMachines is hét vakblad op het gebied van bouwmaterieel, -transport en -recycling.


€15,00 43,26
3 nummers Stopt automatisch
65% korting

Laatste reviews

Over BouwMachines

BouwMachines is hét maandblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf.

BouwMachines onderscheidt zich van andere vakmedia door naast berichtgeving over nieuwe machines ook de ondernemende en bedrijfsmatige kant van het werken met ‘het koude staal’te belichten.

De pay off geeft in drie woorden exact de kern van het merk weer: BouwMachines is "ondernemend in bouwmaterieel".

Wat kost een abonnement op BouwMachines? Voor wie BouwMachines wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. En tot 65% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor BouwMachines. En kies het abonnement dat bij u past.

BouwMachines verschijnt 11x per jaar.

BouwMachines digitaal lezen

Als abonnee van BouwMachines leest u alle edities op papier én online.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Vrijblijvend kennismaken met BouwMachines

Met een BouwMachines proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen herkent u aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Een BouwMachines proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 65% korting op de winkelprijs
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 11x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van BouwMachines op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.