BouwMachines abonnementen

Kies voor een BouwMachines abonnement met tot % korting op de winkelprijs. U kunt ook een BouwMachines abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

BouwMachines is hét vakblad op het gebied van bouwmaterieel, -transport en -recycling.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over BouwMachines

BouwMachines is hét maandblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf.

BouwMachines onderscheidt zich van andere vakmedia door naast berichtgeving over nieuwe machines ook de ondernemende en bedrijfsmatige kant van het werken met ‘het koude staal’te belichten.

De pay off geeft in drie woorden exact de kern van het merk weer: BouwMachines is "ondernemend in bouwmaterieel".

Voor wie BouwMachines wil proberen is er al een aanbieding vanaf €17,50. Met tot 60% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk alle BouwMachines aanbiedingen. En kies uw abonnement.

BouwMachines digitaal lezen

Met een abonnement op BouwMachines ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

Vrijblijvend kennismaken met BouwMachines

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een BouwMachines proefabonnement. En probeer dit unieke tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen onderscheidt u door het kenmerk "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een BouwMachines proefabonnement voor €17,50.

Voordelen van een abonnement

  • 11x per jaar BouwMachines automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 60% op de prijs in de winkel
  • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van BouwMachines op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.