Boerderij abonnementen

Kies voor een Boerderij abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Hét vakblad voor alle trends en ontwikkelingen in de agrarische wereld.

Bij een compleet abonnement is inbegrepen:

het weekblad op papier thuisbezorgd
het digitale weekblad online en in de app
1 vakeditie
onbeperkt toegang tot Boerderij.nl
gepersonaliseerde nieuwsbrieven
toegang tot Boerderij Markt


€575,88 635,88
1 jaar weekblad + website
10% korting

Website

Bij een "Website abonnement" is inbegrepen:

onbeperkt toegang tot Boerderij.nl
gepersonaliseerde nieuwsbrieven
toegang tot Boerderij Markt

€143,88 191,88
1 jaar website
25% korting

Laatste reviews

  • GHL

handig klein formaat

  • Sjoerd

Noodzakelijk om bij te blijven. Aardig om over andere boeren in andere gebieden en sectoren te lezen.

Over Boerderij

Het vakblad Boerderij beschrijft alle ontwikkelingen in de agrarische wereld. En wat deze betekenen voor u en uw bedrijf. Met een Boerderij abonnement bent u altijd op de hoogte.

De redactie signaleert voor u de trends en gebeurtenissen die u raken. En beschrijft wat zij voor u betekenen. Of u nu rundvee-, varkens- of pluimveehouder bent. Of zich bezighoudt met land- en akkerbouw. Boerderij is úw vakblad.

Boerderij vakblad en meer

Boerderij is meer dan een blad: het is een onafhankelijk kennisplatform voor boeren. Deze kennis wordt met u gedeeld op papier, maar ook op tal van andere manieren. Natuurlijk leest u de digitale Boerderij in de app of online in uw browser; waar en wanneer u maar wil.

Daarnaast ontmoeten redactie, boeren en andere experts elkaar op events en in (online) webinars. Met een abonnement bent u altijd op de hoogte van het totale programma. En zo kunt u zelf bepalen welke events en webinars voor u interessant zijn.

Een abonnement geeft u tevens online toegang tot Boerderij Markt. Hier vindt u het laatste marktnieuws en heeft u toegang tot de grootste prijzendatabase van Nederland met meer dan 1.100 actuele marktprijzen van producten uit alle sectoren.

Met abonnees in alle agrarische sectoren en uit elke generatie hoort een Boerderij abonnement bij ieder boerenbedrijf. Al meer dan 100 jaar.

Voordelen abonnement Boerderij abonnement

  • Het weekblad als eerste in huis
  • Onbeperkt toegang tot Boerderij.nl
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Veel voordeliger dan los kopen

Boerderij Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Boerderij. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Boerderij klantenservice