Jaap Groenendijk 10-11-2022

VI Pro voor elke VI-abonnee

Met VI Pro biedt Voetbal International haar abonnees een exclusieve en uitgebreide voetbalervaring. Met online toegang tot diepgaande analyses, premium content en een levendige community van voetbalexperts en medefans.

VI Pro voor elke VI-abonnee

Ontdek VI Pro als de exclusieve online content service voor abonnees van Voetbal International. Met VI Pro hebben voetbalfans toegang tot hoogwaardige voetbalcontent en diepgaande analyses die verder gaan dan wat beschikbaar is op de reguliere website. Laten we eens kijken naar de voordelen en functies die VI Pro-abonnees kunnen verwachten.

Een diepgaande duik in voetbal

Met VI Pro genieten abonnees van een uitgebreide selectie aan inhoud die verder gaat dan de gebruikelijke nieuwsberichten. Ze kunnen zich verdiepen in diepgaande analyses, exclusieve interviews, boeiende achtergrondverhalen en scherpe opiniestukken. De vooraanstaande journalisten en analisten die bijdragen aan VI Pro bieden een uniek inzicht in de voetbalwereld en geven abonnees een breder perspectief op het spel.

- Prijzen nieuw VI abonnement -
Titel Periode Prijs Korting  
Voetbal International 3 maanden (13 nrs.) €22,99 p/m 12% Bestel
Voetbal International 1 jaar €19,00 p/m 27% Bestel
Voetbal International 2 jaar €17,00 p/m 35% Bestel
Voetbal International 3 jaar €15,00 p/m 43% Bestel

Exclusieve voordelen voor abonnees

VI Pro biedt abonnees exclusieve voordelen en toegang tot premium content. Hier zijn enkele kenmerken van VI Pro:

  • Toegang tot premium artikelen en videocontent die niet beschikbaar is op de reguliere website.
  • Mogelijkheid om liveblogs en wedstrijdverslagen in real-time te volgen, waardoor abonnees dicht bij het spel blijven.
  • Interactieve elementen zoals Q&A-sessies met experts en forums waar abonnees met elkaar in gesprek kunnen gaan.
VI en VI Pro

Personalisatie en gemak

VI Pro maakt personalisatie mogelijk, waarbij abonnees hun voorkeuren kunnen instellen en content ontvangen die aansluit bij hun interesses en favoriete clubs. Daarnaast biedt VI Pro een gebruiksvriendelijke interface die beschikbaar is op verschillende apparaten. Dit betekent dat abonnees op elk gewenst moment en vanaf elke locatie toegang hebben tot hoogwaardige voetbalcontent.

Een community van voetbalexperts en medefans

Met VI Pro maak je deel uit van een exclusieve community van voetbalexperts, analisten en gepassioneerde medefans. Daarnaast biedt VI Pro ook speciale evenementen en mogelijkheden voor interactie, zoals online Q&A-sessies met prominente voetbalpersoonlijkheden en meet-ups met andere VI Pro-abonnees. Hierdoor krijgen abonnees een gevoel van betrokkenheid en verbondenheid met gelijkgestemde voetballiefhebbers.

Kortom, met VI Pro biedt Voetbal International zijn abonnees een exclusieve en uitgebreide voetbalervaring. Met een Voetbal International abonnement en VI Pro krijgen voetbalfans toegang tot diepgaande analyses, premium content en een levendige community van voetbalexperts en medefans. Dompel uzelf onder in de wereld van VI Pro en geniet van een nieuwe dimensie van voetbalbeleving.

Gerelateerde artikelen