Zeehengelsport abonnementen

Kies voor een Zeehengelsport abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Het tweemaandelijkse tijdschrift voor zeevissers. Met het laatste zeevisnieuws, alles over materiaal en techniek, en natuurlijk vele verhalen van de redactie en andere experts en collega-vissers. Kortom, hét zeehengelsportmagazine van Nederland. U kunt ook een Zeehengelsport abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€49,95 69,75
1,5 jaar (9 nrs.)
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zeehengelsport cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
1,5 jaar (9 nrs.)
32% korting

Laatste reviews

Over Zeehengelsport

Zeehengelsport magazine brengt u tweemaandelijks het laatste nieuws over zeevissen, verhalen van bekende zeevissers en de tips en tricks van de ervaren redactie. Of u nu liever vist vanaf het strand of een boot, dit tijdschrift helpt u meer vangen en meer genieten van deze fantastische vissport.

Zeehengelsport cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een zeevisser verrassen? Geef een Zeehengelsport abonnement cadeau.

Voordelen Zeehengelsport abonnement

  • De nieuwe Zeehengelsport als eerste in huis
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Toegang tot het digitale magazine
  • Veel voordeliger dan in de winkel

Zeehengelsport Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Zeehengelsport. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Zeehengelsport klantenservice