Wielrenblad

Kies voor een Wielrenblad abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor wielrenners. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over wielrennen. Van fietsen tot routes. En van inspirerende, persoonlijke reisverhalen tot deskundige analyses van de grote rondes. Altijd met prachtige foto's.

Wielrenblad abonnement

Wielrenblad is hét tijdschrift voor liefhebbers van de wielersport. Of u nu een fervent wielrenner bent, een recreatieve fietser of simpelweg een fan van de sport, Wielrenblad biedt voor ieder wat wils. Met diepgaande interviews, inspirerende verhalen en nuttige tips, is dit wielermagazine een must-have voor iedereen die van fietsen houdt.

Informatieve en inspirerende inhoud

Wielrenblad staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande inhoud. Elk nummer staat boordevol informatieve artikelen over de nieuwste trends in de wielersport, uitgebreide tests van de nieuwste fietsen en accessoires, en diepgaande analyses van wielerwedstrijden. Daarnaast biedt het magazine inspirerende verhalen van wielrenners, zowel professionals als amateurs, die hun passie voor de sport delen.

Praktische tips en adviezen

Naast inspirerende verhalen biedt Wielrenblad ook tal van praktische tips en adviezen. Of het nu gaat om trainingsschema's, voedingsadvies of onderhoudstips voor uw fiets, u vindt het allemaal in dit magazine. De experts van Wielrenblad delen hun kennis en ervaring, zodat u het beste uit uw wielerprestaties kunt halen. Ook voor beginners biedt het tijdschrift waardevolle informatie om veilig en effectief te kunnen fietsen.

Actuele wielernieuwtjes en evenementen

Wielrenblad houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wielerwereld. Van de grote wedstrijden zoals de Tour de France en de Giro d'Italia, tot lokale evenementen en toertochten. Daarnaast vindt u in het magazine uitgebreide kalenders, zodat u geen enkel evenement hoeft te missen. De verslagen van wedstrijden en evenementen geven u het gevoel er zelf bij te zijn geweest, met oog voor detail en spannende beschrijvingen van de hoogtepunten.

Met in ieder nummer:

  • Diepgaande interviews met topsporters
  • Uitgebreide tests van fietsen en accessoires
  • Inspirerende verhalen van wielerliefhebbers
  • Praktische tips en adviezen
  • Actuele wielernieuwtjes
  • Overzicht van wielerevenementen

Wielrenblad digitaal lezen

Als abonnee van Wielrenblad leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet. Wielrenblad biedt u een app waarin u de digitale editie leest. Om het magazine online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft altijd online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals te openen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar een internetverbinding minder goed of duur is.

Wielrenblad cadeau geven

U kunt een abonnement op Wielrenblad ook cadeau doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €15,00 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die een Wielrenblad abonnement zal weten te waarderen? Geef Wielrenblad cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Wielrenblad cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • Bespaar tot 58% op de prijs in de winkel
  • 5x per jaar als eerste Wielrenblad op de mat

Wat kost een abonnement op Wielrenblad?

Voor wie Wielrenblad wil proberen is er al een abonnement vanaf €12,50. Met tot 58% korting op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle Wielrenblad aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Wilt u Wielrenblad eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet noodzakelijk. Een Wielrenblad proefabonnement is er al voor €15,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Wielrenblad abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen over een bestelling? En na 2 weken geen bericht ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u aleen lopend abonnement op Wielrenblad? Neem contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen met betrekking tot betaling, adreswijziging en opzegging van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Ja. Met een proefabonnement kunt u Wielrenblad voordelig en vrijblijvend proberen. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een abonnement op Wielrenblad is verkrijgbaar vanaf €12,50. Een proefabonnement voor €15,00. En een cadeauabonnement vanaf €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen abonnement op Wielrenblad heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Wielrenblad abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de actuele aanbiedingen voor Wielrenblad cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Wielrenblad cadeauabonnement voor €15,00.

Een cadeauabonnement stopt vanzelf.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Als abonnee van Wielrenblad heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever vertelt u hoe u deze kunt tonen op uw tablet en smartphone.

Wielrenblad komt 5 keer per jaar uit.

Wielrenblad komt uit op 22-03, 07-06, 02-08, 20-09, 15-11, 23-12.

Let op: PostNL bezorgt in de regel verspreid over 2 dagen. Het kan voorkomen dat het magazine een dag later dan normaal in de bus ligt. Is er echt iets niet goed gegaan? Neem dan contact met de uitgever op.

Het abonnement wordt betaald middels een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging uitsluitend aan de uitgever van Wielrenblad. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Wielrenblad, neemt u contact op met de klantenservice van Wielrenblad. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Wielrenblad

" Mooi blad, lekker leesbaar. "

" Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers. "