Wielrenblad abonnementen

Kies voor een Wielrenblad abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor wielrenners. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over wielrennen. Van fietsen tot routes. En van inspirerende, persoonlijke reisverhalen tot deskundige analyses van de grote rondes. Altijd met prachtige foto's. U kunt ook een Wielrenblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
5 maanden (2 nrs.) Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
7 maanden (3 nrs.)
58% korting

€25,00 39,80
10 maanden (4 nrs.)
37% korting

€36,00 59,70
14 maanden (6 nrs.)
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
7 maanden (3 nrs.)
50% korting

Laatste reviews

  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is het jongste tijdschrift voor de serieuze wielrenner en liefhebber. Met een Wielrenblad abonnement blijft u op de hoogte van alles op het gebied van wielrennen.

Techniek, tactiek, renners, tochten en races. Alles passeert de revue. U leest over merken, fietsen en onderdelen, maar ook over de ontwerpers, renners en ploegleiders. De bekende rondes komen aan bod. Maar ook de mooiste fietsroutes in binnen- en buitenland.

Jong en oud. Wedstrijdrenner en tourfietser. Iedereen die graag op een racefiets zit, zit goed bij het Wielrenblad van Nederland.

Proefabonnement Wielrenblad

Met een Wielrenblad proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift voor wielrenners. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Wielrenblad cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een wielrenner verrassen? Geef een Wielrenblad abonnement cadeau.

Voordelen Wielrenblad abonnement

  • De nieuwe Wielrenblad altijd als eerste in huis
  • Inclusief digitaal lezen
  • Met exclusief abonneevoordeel
  • Veel voordeliger dan in de winkel

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Wielrenblad Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wielrenblad. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wielrenblad klantenservice