Wielrenblad abonnementen

Kies voor een Wielrenblad abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor wielrenners. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over wielrennen. Van fietsen tot routes. En van inspirerende, persoonlijke reisverhalen tot deskundige analyses van de grote rondes. Altijd met prachtige foto's. U kunt ook een Wielrenblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Sander
Mooi blad, lekker leesbaar

Mooi blad, lekker leesbaar.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is het jongste tijdschrift voor de serieuze wielrenner en liefhebber. Met een Wielrenblad abonnement blijft u op de hoogte van alles op het gebied van wielrennen.

Techniek, tactiek, renners, tochten en races. Alles passeert de revue. U leest over merken, fietsen en onderdelen, maar ook over de ontwerpers, renners en ploegleiders. De bekende rondes komen aan bod. Maar ook de mooiste fietsroutes in binnen- en buitenland.

Jong en oud. Wedstrijdrenner en tourfietser. Iedereen die graag op een racefiets zit, zit goed bij het Wielrenblad van Nederland.

Wielrenblad heeft hiervoor een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Wat zijn de kosten van een Wielrenblad abonnement? Voor wie Wielrenblad wil proberen is er al een aanbieding vanaf €12,50. En tot 58% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Wielrenblad. En kies uw abonnement.

Wielrenblad verschijnt 5x per jaar.

Wielrenblad digitaal lezen

Als abonnee van Wielrenblad leest u alle edities op papier én online. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer uw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie waar en wanneer u maar wil in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna offline in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan vindt u dit nummer bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

Vrijblijvend kennismaken met Wielrenblad

Wilt u Wielrenblad eerst proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. U herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet nodig. Een Wielrenblad proefabonnement is er al voor €15,00.

Wielrenblad cadeau geven

Kent u iemand die Wielrenblad met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement op Wielrenblad cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Wielrenblad abonnement zal weten te waarderen? Geef een Wielrenblad abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees de digitale nummers op uw smartphone en tablet
  • 5x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs
  • Geef al voor €15,00 een aflopend abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wielrenblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.