Wielrenblad abonnementen

Kies voor een Wielrenblad abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor wielrenners. Met in ieder nummer van dit mooie tijdschrift alles over wielrennen. Van fietsen tot routes. En van inspirerende, persoonlijke reisverhalen tot deskundige analyses van de grote rondes. Altijd met prachtige foto's. U kunt ook een Wielrenblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wielrenblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Sander
Mooi blad, lekker leesbaar

Mooi blad, lekker leesbaar.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • jeroen

Het ziet er in de winkel in ieder geval heeel mooi uit. Ik ben benieuwd, want ik miste zelf wel een mooier fiets magazine voor racefietsers.

Over Wielrenblad

Wielrenblad is het jongste tijdschrift voor de serieuze wielrenner en liefhebber. Met een Wielrenblad abonnement blijft u op de hoogte van alles op het gebied van wielrennen.

Techniek, tactiek, renners, tochten en races. Alles passeert de revue. U leest over merken, fietsen en onderdelen, maar ook over de ontwerpers, renners en ploegleiders. De bekende rondes komen aan bod. Maar ook de mooiste fietsroutes in binnen- en buitenland.

Jong en oud. Wedstrijdrenner en tourfietser. Iedereen die graag op een racefiets zit, zit goed bij het Wielrenblad van Nederland.

Een Wielrenblad abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Wielrenblad is er al een aanbieding vanaf €12,50. U geniet tot 58% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Wielrenblad. En profiteer van dit voordeel.

Wielrenblad digitaal lezen

Als abonnee van Wielrenblad leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Wielrenblad heeft een app waarin u de digitale edities leest. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Wielrenblad app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En u heeft altijd toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met Wielrenblad

Wilt u Wielrenblad eerst proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Een Wielrenblad proefabonnement is er al voor €15,00.

Wielrenblad cadeau geven

Het is mogelijk om een Wielrenblad abonnement cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die een Wielrenblad abonnement zal weten te waarderen? Geef Wielrenblad cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 58% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 5x per jaar het nieuwste nummer in huis
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wielrenblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.