RS Porsche Magazine abonnementen

Kies voor een RS Porsche Magazine abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. RS Porsche Magazine is een Nederlandstalig magazine voor eigenaren en liefhebbers van klassieke, nieuwe en sportieve Porsche modellen. U kunt ook een RS Porsche Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,80 26,85
3 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op RS Porsche Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,80 26,85
3 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over RS Porsche Magazine

In 2023 viert Porsche zijn 75-jarig bestaan. In RS Porsche Magazine wordt in iedere editie aandacht besteed aan de geschiedenis van het merk: van voordat de eerste Porsche gebouwd werd tot de 24 Uur van Le Mans en de nieuwste Taycan GTS.

Een RS Porsche Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,80. U profiteert van tot 27% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor RS Porsche Magazine. En kies uw abonnement.

RS Porsche Magazine cadeau geven

U kunt een RS Porsche Magazine abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €19,80. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verrassen? Geef een RS Porsche Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 27% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €19,80

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van RS Porsche Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.