RS Porsche Magazine

Kies voor een RS Porsche Magazine abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. RS Porsche Magazine is een Nederlandstalig magazine voor eigenaren en liefhebbers van klassieke, nieuwe en sportieve Porsche modellen.

RS Porsche Magazine abonnement

In 2023 viert Porsche zijn 75-jarig bestaan. In RS Porsche Magazine wordt in iedere editie aandacht besteed aan de geschiedenis van het merk: van voordat de eerste Porsche gebouwd werd tot de 24 Uur van Le Mans en de nieuwste Taycan GTS.

Een RS Porsche Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €19,80. U profiteert van tot 27% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle aanbiedingen voor RS Porsche Magazine. En kies uw abonnement.

RS Porsche Magazine cadeau geven

U kunt een RS Porsche Magazine abonnement ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €19,80. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verrassen? Geef een RS Porsche Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 27% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €19,80

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van RS Porsche Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een RS Porsche Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,80. En een cadeauabonnement vanaf €19,80. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen RS Porsche Magazine abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een RS Porsche Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de actuele aanbiedingen voor cadeauabonnementen op RS Porsche Magazine te bekijken. En kies voor het abonnement dat past bij uw budget. Er is al een RS Porsche Magazine cadeauabonnement voor €19,80.

Een cadeauabonnement stopt automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

RS Porsche Magazine verschijnt 6 keer per jaar.

Als u RS Porsche Magazine op een adres in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van RS Porsche Magazine. De uitgever informeert u graag over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. Bij een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - U verleent een machtiging aan de uitgever van RS Porsche Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op RS Porsche Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van RS Porsche Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Het abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.