RS Porsche Magazine abonnementen

Kies voor een RS Porsche Magazine abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. RS Porsche Magazine is een Nederlandstalig magazine voor eigenaren en liefhebbers van klassieke, nieuwe en sportieve Porsche modellen. U kunt ook een RS Porsche Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,80 26,85
3 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op RS Porsche Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,80 26,85
3 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over RS Porsche Magazine

In 2023 viert Porsche zijn 75-jarig bestaan. In RS Porsche Magazine wordt in iedere editie aandacht besteed aan de geschiedenis van het merk: van voordat de eerste Porsche gebouwd werd tot de 24 Uur van Le Mans en de nieuwste Taycan GTS.

Een RS Porsche Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met RS Porsche Magazine is er al een aanbieding vanaf €19,80. En tot 27% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor RS Porsche Magazine. En pak dit voordeel.

RS Porsche Magazine verschijnt 6x per jaar.

RS Porsche Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op RS Porsche Magazine cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €19,80. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle nummers zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef RS Porsche Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 27% op de prijs in de winkel
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €19,80)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van RS Porsche Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.