Paleo Magazine

Kies voor een Paleo Magazine abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Het inspirerende tijdschrift over de oergezonde en populaire levenswijze van Paleo. Ieder nummer van dit magazine biedt veel tips en adviezen over voeding, beauty en mindset. Met verhalen van experts, tekst en uitleg over Paleo, en natuurlijk heel veel recepten.

Paleo Magazine abonnement

Houdt u van lekker eten? En vindt u uw gezondheid belangrijk? Dan is Paleo en Paleo Magazine misschien iets voor u.

Steeds meer mensen ontdekken Paleo. Deze gezonde en populaire levenswijze is gebaseerd op de eetpatronen en gewoonten van onze voorouders. Paleo gaat terug naar de basis en laat zien dat je met de oude, natuurlijke ingrediënten heerlijke maaltijden en snacks kunt maken. Hoe precies leest u in Paleo Magazine.

Met een Paleo magazine abonnement ontvangt u 5x per jaar een prachtige tijdschrift met tal van adviezen en recepten. Praktisch, niet te moeilijk en voor iedereen haalbaar. Zo gaat ook u binnenkort gezonder en fitter door het leven.

Voor wie wil kennismaken met Paleo Magazine is er al een abonnement vanaf €14,95. U profiteert van tot 56% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Paleo Magazine. En kies het abonnement dat bij u past.

Paleo Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Paleo Magazine ontvangt u iedere editie op papier én digitaal. Paleo Magazine heeft een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te openen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Fijn in situaties waar internet slecht of duur is.

Paleo Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Paleo Magazine cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €14,95. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verrassen? Geef Paleo Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €14,95 (stop automatisch)
  • Bespaar tot 56% op de prijs in de winkel
  • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • 4x per jaar als eerste Paleo Magazine thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Paleo Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een Paleo Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €14,95. En een cadeauabonnement vanaf €14,95. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Paleo Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Paleo Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor Paleo Magazine cadeauabonnementen te bekijken. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Paleo Magazine cadeauabonnement voor €14,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Paleo Magazine betaalt u €19,95. Hiervoor ontvangt u 4 keer Paleo Magazine gratis bij u thuis bezorgd.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Met een abonnement op Paleo Magazine heeft u ook altijd toegang tot alle digitale edities. U ontvangt van de uitgever instructies over hoe u deze kunt downloaden en/of inzien op uw tablet en smartphone.

Paleo Magazine verschijnt 4 keer per jaar.

Als u Paleo Magazine voor bezorging in het buitenland wil aanvragen, neemt u contact op met de klantenservice van Paleo Magazine. De uitgever vertelt u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U betaalt via een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook eventuele toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Paleo Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Paleo Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Paleo Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer staat (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Paleo Magazine

" Er staan gewoon lekkere gerechten in. Niet iets waar ik jaren abonnee van blijf maar het is fijn er om een aantal in de kast te hebben liggen. "