Paleo Magazine abonnementen

Kies voor een Paleo Magazine abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het inspirerende tijdschrift over de oergezonde en populaire levenswijze van Paleo. Ieder nummer van dit magazine biedt veel tips en adviezen over voeding, beauty en mindset. Met verhalen van experts, tekst en uitleg over Paleo, en natuurlijk heel veel recepten. U kunt ook een Paleo Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 27,80
4 nummers Stopt automatisch
28% korting

€35,00 55,60
8 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 27,80
4 nummers
28% korting

€35,00 55,60
8 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • Wil

Er staan gewoon lekkere gerechten in. Niet iets waar ik jaren abonnee van blijf maar het is fijn er om een aantal in de kast te hebben liggen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Paleo Magazine

Houdt u van lekker eten? En vindt u uw gezondheid belangrijk? Dan is Paleo en Paleo Magazine misschien iets voor u.

Steeds meer mensen ontdekken Paleo. Deze gezonde en populaire levenswijze is gebaseerd op de eetpatronen en gewoonten van onze voorouders. Paleo gaat terug naar de basis en laat zien dat je met de oude, natuurlijke ingrediënten heerlijke maaltijden en snacks kunt maken. Hoe precies leest u in Paleo Magazine.

Met een Paleo magazine abonnement ontvangt u 5x per jaar een prachtige tijdschrift met tal van adviezen en recepten. Praktisch, niet te moeilijk en voor iedereen haalbaar. Zo gaat ook u binnenkort gezonder en fitter door het leven.

Proefabonnement Paleo Magazine

Met een Paleo Magazine proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Paleo Magazine cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen wordt het abonnement automatisch beëindigd zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die deze levenswijze wil adopteren of dat reeds heeft gedaan, verrassen? Geef een Paleo Magazine abonnement cadeau.

Voordelen Paleo Magazine abonnement

  • 4x per jaar Paleo Magazine als eerste op de mat
  • Exclusieve abonneeacties
  • Gratis digitaal lezen
  • Voordeliger dan los in de winkel
  • Vrijblijvend kennis maken met een Paleo Magazine proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Paleo Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Paleo Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Paleo Magazine klantenservice