Paleo Magazine abonnementen

Kies voor een Paleo Magazine abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Het inspirerende tijdschrift over de oergezonde en populaire levenswijze van Paleo. Ieder nummer van dit magazine biedt veel tips en adviezen over voeding, beauty en mindset. Met verhalen van experts, tekst en uitleg over Paleo, en natuurlijk heel veel recepten. U kunt ook een Paleo Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

Laatste reviews

  • Wil

Er staan gewoon lekkere gerechten in. Niet iets waar ik jaren abonnee van blijf maar het is fijn er om een aantal in de kast te hebben liggen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Paleo Magazine

Houdt u van lekker eten? En vindt u uw gezondheid belangrijk? Dan is Paleo en Paleo Magazine misschien iets voor u.

Steeds meer mensen ontdekken Paleo. Deze gezonde en populaire levenswijze is gebaseerd op de eetpatronen en gewoonten van onze voorouders. Paleo gaat terug naar de basis en laat zien dat je met de oude, natuurlijke ingrediënten heerlijke maaltijden en snacks kunt maken. Hoe precies leest u in Paleo Magazine.

Met een Paleo magazine abonnement ontvangt u 5x per jaar een prachtige tijdschrift met tal van adviezen en recepten. Praktisch, niet te moeilijk en voor iedereen haalbaar. Zo gaat ook u binnenkort gezonder en fitter door het leven.

Voor wie Paleo Magazine wil proberen is er al een abonnement vanaf €19,95. Met tot 56% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Paleo Magazine. En kies uw abonnement.

Paleo Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op Paleo Magazine ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Paleo Magazine biedt u een app. In deze app vindt u de digitale edities. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie waar en wanneer u maar wil in de app. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Fijn voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere plekken waar een internetverbinding minder goed of kostbaar is.

Paleo Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op Paleo Magazine? Dat kan. Voor €19,95 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand jarig? Of wilt u iemand zomaar verblijden? Geef een Paleo Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar Paleo Magazine in de bus
  • Bespaar tot 56% op de prijs in de winkel
  • Geef een abonnement cadeau al vanaf €19,95 (stop automatisch)
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Paleo Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.