Paleo Magazine abonnementen

Kies voor een Paleo Magazine abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Het inspirerende tijdschrift over de oergezonde en populaire levenswijze van Paleo. Ieder nummer van dit magazine biedt veel tips en adviezen over voeding, beauty en mindset. Met verhalen van experts, tekst en uitleg over Paleo, en natuurlijk heel veel recepten. U kunt ook een Paleo Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 39,80
4 nummers
50% korting

€35,00 79,60
8 nummers
56% korting

Laatste reviews

  • Wil

Er staan gewoon lekkere gerechten in. Niet iets waar ik jaren abonnee van blijf maar het is fijn er om een aantal in de kast te hebben liggen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Paleo Magazine

Houdt u van lekker eten? En vindt u uw gezondheid belangrijk? Dan is Paleo en Paleo Magazine misschien iets voor u.

Steeds meer mensen ontdekken Paleo. Deze gezonde en populaire levenswijze is gebaseerd op de eetpatronen en gewoonten van onze voorouders. Paleo gaat terug naar de basis en laat zien dat je met de oude, natuurlijke ingrediënten heerlijke maaltijden en snacks kunt maken. Hoe precies leest u in Paleo Magazine.

Met een Paleo magazine abonnement ontvangt u 5x per jaar een prachtige tijdschrift met tal van adviezen en recepten. Praktisch, niet te moeilijk en voor iedereen haalbaar. Zo gaat ook u binnenkort gezonder en fitter door het leven.

Paleo Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale edities leest. Wat kost een abonnement op Paleo Magazine? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,95. En u profiteert van tot 56% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Paleo Magazine aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Paleo Magazine verschijnt 4x per jaar.

Paleo Magazine digitaal lezen

Als abonnee van Paleo Magazine leest u alle nummers op papier én digitaal. Om het magazine digitaal te lezen download u de Paleo Magazine app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En lees alle edities 24/7 in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

Paleo Magazine cadeau geven

Kent u iemand die Paleo Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Paleo Magazine cadeau. Er is al een cadeauabonnement voor €19,95. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die een Paleo Magazine abonnement zal weten te waarderen? Geef Paleo Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 56% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen
  • Geef al voor €19,95 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Paleo Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.