Denksport Zweeds Puzzelmix abonnementen

Kies voor een Denksport Zweeds Puzzelmix abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Zweeds puzzelen op het hoogste niveau.


€28,25 29,75
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€69,60 77,35
13 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Zweeds Puzzelmix

5-6 Sterren Zweedse puzzels

Als u deze puzzels oplost, bent u goed genoeg voor Zweedse puzzels op het hoogste niveau. Mocht u hierna op zoek zijn naar nog meer uitdaging, overweeg dan eens een ander type puzzelboekje, zoals de Kruiswoord 6. Het neusje van de zalm op het gebied van kruiswoordpuzzels!

Een Denksport Zweeds Puzzelmix abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Denksport Zweeds Puzzelmix wil proberen is er al een abonnement vanaf €28,25. U geniet tot 10% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele Denksport Zweeds Puzzelmix aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Zweeds Puzzelmix

Met een proefabonnement op Denksport Zweeds Puzzelmix maakt u voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan het kenmerk "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Er is al een Denksport Zweeds Puzzelmix proefabonnement voor €28,25.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 10% korting op de losse verkoopprijs
  • 13x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Zweeds Puzzelmix op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.