Autobladen

Hieronder vind je een overzicht van de beste aanbiedingen voor abonnementen en proefabonnementen voor de bekendste autobladen. Van autobladen met het laatste nieuws en testrapporten over recente modellen tot autobladen over autocross, Formule 1 en zelfs drag racen. Ook als je meer interesse hebt in techniek of vrachtverkeer en vrachtwagens zijn er tijdschriften die speciaal voor jou worden samengesteld. Voor de meeste autobladen zijn proefabonnementen beschikbaar, die automatisch stoppen. Dat maakt deze bladen ook tot een uitstekende cadeautip.
4WD Magazine

tot 26% korting

AMT - Auto & ...

tot 56% korting

Auto Review

tot 17% korting

Autovisie

tot 46% korting

Classic Cars

tot 24% korting

Formule1

tot 16% korting

Octane

tot 29% korting

TopGear Magazine

tot 24% korting

Truckstar

tot 21% korting

Een autoblad voor iedere liefhebber

Op Abonnement.nl vind je alle soorten autobladen. Van wekelijkse tijdschriften over auto's die je vaker op de weg ziet. Tot prachtige glossy magazines over superauto's - waarin de meesten van helaas nooit zullen plaats nemen. Ongeacht voorkeur (of budget) er is een autoblad voor iedere liefhebber. Hieronder noemen we slechts 3 veelgelezen autotijdschriften.

Autoweek

Autoweek is mogelijk het bekendste autoblad van Nederland. Wekelijks kijkt de deskundige redactie naar nieuwe en gebruikte auto's in de meest populaire prijsklasses. Met name de vergelijkende tests zijn uitgebreid en heel informatief. Dus neem een proefabonnement als je je op een nieuwe auto wil oriënteren. Of een doorlopend abonnement op Autoweek als je een echte fan bent. Note: Voor liefhebbers van klassieke auto's is er ook Autoweek Classic. Hierin vind je minder testen en ligt de nadruk meer op (tips voor) handel en onderhoud.

Formule1

Formule1 magazine gaat natuurlijk over maar 1 ding: de koningsklasse van de racesport. Formule1 komt iedere week na een Grand Prix uit. Het afgelopen raceweekend wordt door kenners geanalyseerd. En er wordt vooruitgeblikt op de volgende F1 race. Wil jij Max Verstappen en de anderen op de voet volgen? Of ken je iemand die dat doet? Neem dan een abonnement op Formule1 . Of heeft het cadeau.

Top Gear Magazine

Daar waar Autoweek zich meer toelegt op meer toegankelijk auto's. En waar GTO Magazine en Carros zich concentreren op luxe, 'power' auto's. Daar doet Top Gear Magazine van alles wat. Ook de Golf en Ford Escort komen aan bod. Maar dan meestal wel de allersnelste versies. En dat in de unieke Top Gear stijl; met veel kennis van zaken, humor en ongezouten meningen. Alles verpakt in een prachtig glossy magazine. Ben je fan? Of wil je een autoliefhebber verrassen met misschien wel het leukste automagazine ter wereld? Neem dan een abonnement op Top Gear Magazine. Note: Top Gear Magazine is ook beschikbaar in de originele Engelstalige BBC Top Gear versie. De nadruk ligt hierin wel weer meer op "supercars".