Viva abonnementen

Kies voor een Viva abonnement met tot 51% korting op de winkelprijs. In dit tijdschrift voor jonge zelfstandige vrouwen leest u over mode, beauty en uitgaan. Maar er wordt ook open en eerlijk gesproken over relaties, liefde en seks in deze bijzondere levensfase.


€10,00 20,52
6 weken (6 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
51% korting

Laatste reviews

  • gracie

Viva is een leuk blad met interviews en vaste rubrieken.

  • Linda

Ik heb een proefabonnement op VIVA omdat ik veel vrij was ivm zwangerschapsverlof, tijd om lekker te lezen. Van alle tijdschriften is VIVA het enige blad die ik helemaal lees, van A tot en met Z.

Over Viva

Viva is spraakmakend. De tijdschrift zegt altijd eerlijk waar het op staat. En geen enkel onderwerp is taboe.

Een Viva abonnement brengt u iedere week persoonlijke verhalen, de nieuwste mode- en beautytrends, de leukste 'hotspots' en populairste vakantiebestemmingen. In ieder nummer vindt u bovendien leuke columns (van o.a. Fleur Meijer) en natuurlijk de populaire rubriek 'Anybody' waarin Viva lezeressen zich letterlijk blootgeven en eerlijk over hun lichaam vertellen.

Voor alle Viva lezeressen met kinderen is er ook Viva mama. Deze special verschijnt 8x per jaar, speciaal voor jonge en hippe moeders.

Viva digitaal lezen

Een Viva abonnement brengt u ieder nummer op papier en digitaal. Digitaal lezen doet u in de app van Tijdschrift.nl. Activeer eenmalig het digitale abonnement (via tijdschrift.nl/activeer) en u heeft alle nummers altijd bijdehand op uw smartphone en tablet.

Viva digitaal lezen

Proefabonnement Viva

Met een Viva proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit positieve tijdschrift. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Viva cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriendin iets geven waar ze wekenlang plezier aan beleeft? Geef een Viva abonnement cadeau.

Voordelen Viva abonnement

  • Wekelijks Viva als eerste op de mat
  • Viva digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend kennis maken met een Viva proefabonnement *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Viva Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Viva. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Viva klantenservice