SL Mercedes Revue abonnementen

Kies voor een SL Mercedes Revue abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. SL Mercedes Revue is het Nederlandstalig en onafhankelijk magazine voor eigenaren en liefhebbers van Mercedes Benz. U kunt ook een SL Mercedes Revue abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,80 26,85
3 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op SL Mercedes Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,80 26,85
3 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over SL Mercedes Revue

SL Mercedes Revue is het toonaangevende Nederlandse tijdschrift voor eigenaren en enthousiastelingen van dit prestigieuze merk. Het bevat een schat aan reportages, uniek fotomateriaal en artikelen geschreven door gespecialiseerde Nederlandse Mercedes-Benz experts. Daarnaast bevat iedere uitgave van SL Mercedes Revue nieuws, reportages en foto's van de MBAC en de Mercedes-clubs die bij deze stichting zijn aangesloten.

Voor wie SL Mercedes Revue wil proberen is er al een aanbieding vanaf €19,80. U profiteert van tot 27% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor SL Mercedes Revue. En kies het abonnement dat bij u past.

SL Mercedes Revue cadeau geven

U kunt een abonnement op SL Mercedes Revue ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €19,80. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef SL Mercedes Revue cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 27% op de winkelprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Geef al voor €19,80 een aflopend abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van SL Mercedes Revue op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.