SL Mercedes Revue

Kies voor een SL Mercedes Revue abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. SL Mercedes Revue is het Nederlandstalig en onafhankelijk magazine voor eigenaren en liefhebbers van Mercedes Benz.

SL Mercedes Revue abonnement

SL Mercedes Revue is het toonaangevende Nederlandse tijdschrift voor eigenaren en enthousiastelingen van dit prestigieuze merk. Het bevat een schat aan reportages, uniek fotomateriaal en artikelen geschreven door gespecialiseerde Nederlandse Mercedes-Benz experts. Daarnaast bevat iedere uitgave van SL Mercedes Revue nieuws, reportages en foto's van de MBAC en de Mercedes-clubs die bij deze stichting zijn aangesloten.

Voor wie SL Mercedes Revue wil proberen is er al een aanbieding vanaf €19,80. U profiteert van tot 27% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor SL Mercedes Revue. En kies het abonnement dat bij u past.

SL Mercedes Revue cadeau geven

U kunt een abonnement op SL Mercedes Revue ook cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €19,80. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef SL Mercedes Revue cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 27% op de winkelprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Geef al voor €19,80 een aflopend abonnement cadeau

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van SL Mercedes Revue op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

Een abonnement op SL Mercedes Revue is verkrijgbaar vanaf €19,80. En een cadeauabonnement vanaf €19,80. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen SL Mercedes Revue abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een SL Mercedes Revue abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de aanbiedingen voor SL Mercedes Revue cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een SL Mercedes Revue cadeauabonnement voor €19,80.

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

SL Mercedes Revue komt 6 keer per jaar uit.

Als u SL Mercedes Revue in het buitenland wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van SL Mercedes Revue. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het invoeren van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige betaling. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van SL Mercedes Revue. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op SL Mercedes Revue, neemt u contact op met de klantenservice van SL Mercedes Revue. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Uw abonneenummer vindt u (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.