Onschatbare Klassieker Magazine

Onschatbare Klassieker Magazine is het tijdschrift voor liefhebbers van klassieke auto's en hun rijke geschiedenis. Elke editie biedt diepgaande artikelen, prachtige fotografie en uitgebreide verhalen over de meest iconische en zeldzame klassiekers. Van restauratieprojecten tot rijervaringen, Onschatbare Klassieker Magazine neemt u mee op een reis door de wereld van klassieke auto's en hun tijdloze schoonheid.

Met Onschatbare Klassieker Magazine blijft u op de hoogte van de nieuwste trends en evenementen in de klassiekerwereld, en leest u inspirerende interviews met verzamelaars en experts. Een must-read voor iedereen die de passie voor klassieke auto's deelt en waardeert.

Onschatbare Klassieker Magazine abonnement

Onschatbare Klassieker Magazine is het ultieme autoblad voor liefhebbers van klassieke auto's. Dit tijdschrift neemt u mee op een reis door de geschiedenis van iconische voertuigen en biedt diepgaande informatie over klassiekers, restauratie, en onderhoud. Of u nu een trotse eigenaar bent van een oldtimer of simpelweg geniet van de pracht en praal van historische wagens, Onschatbare Klassieker Magazine heeft voor ieder wat wils.

Diepgaande restauratie en onderhoudsgidsen

Een van de hoogtepunten van Onschatbare Klassieker Magazine is de uitgebreide aandacht voor restauratie en onderhoud van klassieke auto's. Elke editie staat boordevol praktische tips en stap-voor-stap gidsen die u helpen uw oldtimer in topconditie te houden. Of het nu gaat om het opknappen van de carrosserie, het restaureren van het interieur, of het uitvoeren van motoronderhoud, de experts van het tijdschrift delen hun kennis en ervaring om u te begeleiden.

Evenementen en toertochten

Naast technische informatie biedt Onschatbare Klassieker Magazine ook een uitgebreid overzicht van evenementen en toertochten. Hier kunt u lezen over de beste klassieke autoshows, rally's en samenkomsten van oldtimerliefhebbers. Bovendien krijgt u tips over prachtige routes en bestemmingen voor onvergetelijke ritten met uw klassieker. Ontdek de mooiste toertochten in binnen- en buitenland en maak kennis met andere gepassioneerde verzamelaars.

Met in ieder nummer:

  • Uitgebreide restauratie- en onderhoudstips
  • Verhalen over iconische klassieke auto's
  • Interviews met experts en verzamelaars
  • Kalender van evenementen en toertochten
  • Fotoreportages van bijzondere klassiekers

Onschatbare Klassieker Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine cadeau te doen. En het hoeft niet veel te kosten. Voor slechts €27,50 is er al een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine cadeau.

Bekijk de aanbiedingen voor een Onschatbare Klassieker Magazine cadeauabonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 39% op de prijs in de winkel

Wat kost een abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine?

Voor wie Onschatbare Klassieker Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €27,50. Met tot 39% voordeel op de winkelprijs. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Onschatbare Klassieker Magazine. En profiteer van dit voordeel.

Bekijk de aanbiedingen voor een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement.

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onschatbare Klassieker Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Titel Periode Prijs Korting
Onschatbare Klassieker Magazine 6 nummers €27,50 39%
Titel Periode Prijs Korting
Onschatbare Klassieker Magazine 6 nummers €27,50 39%

Een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €27,50. En een cadeauabonnement vanaf €27,50. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen Onschatbare Klassieker Magazine abonnement heeft gehad. Na afloop van de actieperiode geldt het dan actuele abonnementstarief.

U kunt een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina ziet u de optie 'Geef cadeau'. Klik hierop om de aanbiedingen voor Onschatbare Klassieker Magazine cadeauabonnementen te zien. Kies vervolgens voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Onschatbare Klassieker Magazine cadeauabonnement voor €27,50.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement vanzelf.. Opzeggen is niet noodzakelijk.

Onschatbare Klassieker Magazine verschijnt 12 keer per jaar.

U betaalt middels een automatische incasso.. In het geval van een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een doorlopend abonnement zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging enkel en alleen aan de uitgever van Onschatbare Klassieker Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook nooit abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van een lopend abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Onschatbare Klassieker Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.