Onschatbare Klassieker Magazine abonnementen

Kies voor een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Met vaste rubrieken en boordevol historie, interviews, reportages en achtergrondverhalen hét magazine voor liefhebbers van klassieke auto's. U kunt ook een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,50 45,00
6 nummers
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 45,00
6 nummers
39% korting

Laatste reviews

Over Onschatbare Klassieker Magazine

Onschatbare Klassieker Magazine is het Nederlandse tijdschrift voor iedereen die van klassiekers houdt. Onschatbare Klassieker Magazine verschijnt met vaste rubrieken en boordevol historie, interviews, reportages en achtergrondverhalen. Lees alles over de laatste veilingresultaten, verdiep je in de technische tekening of ga mee terug in de tijd met de Coverstory, elke uitgave weerspiegelt de hele breedte van de auto-historie.

Een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Onschatbare Klassieker Magazine is er al een aanbieding vanaf €27,50. En u geniet tot 39% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Onschatbare Klassieker Magazine aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

Onschatbare Klassieker Magazine verschijnt 12x per jaar.

Onschatbare Klassieker Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €27,50. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. U hoeft niet op te zeggen. Noch u noch de ontvanger zit aan het abonnement vast. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Onschatbare Klassieker Magazine met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €27,50
  • Bespaar tot 39% op de winkelprijs
  • 12x per jaar als eerste Onschatbare Klassieker Magazine in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onschatbare Klassieker Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.