Onschatbare Klassieker Magazine abonnementen

Kies voor een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Met vaste rubrieken en boordevol historie, interviews, reportages en achtergrondverhalen hét magazine voor liefhebbers van klassieke auto's. U kunt ook een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,50 45,00
6 nummers
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50 45,00
6 nummers
39% korting

Laatste reviews

Over Onschatbare Klassieker Magazine

Onschatbare Klassieker Magazine is het Nederlandse tijdschrift voor iedereen die van klassiekers houdt. Onschatbare Klassieker Magazine verschijnt met vaste rubrieken en boordevol historie, interviews, reportages en achtergrondverhalen. Lees alles over de laatste veilingresultaten, verdiep je in de technische tekening of ga mee terug in de tijd met de Coverstory, elke uitgave weerspiegelt de hele breedte van de auto-historie.

Een Onschatbare Klassieker Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Onschatbare Klassieker Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €27,50. Met tot 39% korting op de winkelprijs. Bekijk alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Onschatbare Klassieker Magazine. En pak dit voordeel.

Onschatbare Klassieker Magazine cadeau geven

Wilt u iemand anders verrassen met een abonnement op Onschatbare Klassieker Magazine? Dat is mogelijk. Voor €27,50 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, Onschatbare Klassieker Magazine met plezier zal lezen? Geef Onschatbare Klassieker Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 39% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • Geef een abonnement cadeau al vanaf €27,50 (stop automatisch)
  • 12x per jaar Onschatbare Klassieker Magazine thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Onschatbare Klassieker Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.