Nieuw Israëlitiesch Weekblad abonnementen

Kies voor een Nieuw Israëlitiesch Weekblad abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs. Het oudste opinieweekblad van Nederland, speciaal voor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld. In ieder nummer vindt u artikelen over de actualiteit, cultuur, religie en geschiedenis. Maar ook opinies en politiek in Israël en daarbuiten. U kunt ook een Nieuw Israëlitiesch Weekblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€10,00 39,50
10 weken (10 nrs.) Stopt automatisch
75% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nieuw Israëlitiesch Weekblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€10,00 39,50
10 weken (10 nrs.)
75% korting

Laatste reviews

Over Nieuw Israëlitiesch Weekblad

Het Nieuw Israëlietisch Weekblad is het oudste opinieweekblad van Nederland,. Het is een tijdschrift oor iedereen geïnteresseerd in de Joodse wereld in de ruimste zin des woords. U leest niet alleen artikelen over de actualiteit, cultuur, religie en geschiedenis. Maar ook opinies en politiek in zowel Den Haag als Europa en het Midden-Oosten.

Niet alleen leest u in het NIW over Joden in Nederland en daarbuiten, ook zijn er artikelen over Joodse geschiedenis en ontwikkelingen. Tot slot krijgt u in ieder nummer nieuws en achtergrondverhalen over Israël, Israëlische politiek en de ontwikkelingen in het Midden-Oosten.

Proefabonnement Nieuw Israëlietisch Weekblad

Een Nieuw Israëlietisch Weekblad proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit unieke. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

Nieuw NIW cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt de bezorging automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u iemand met interesse in Israël en de Joodse wereld daarbuiten verrassen? Geef het Nieuw Israëlietisch Weekblad cadeau.

Voordelen NIW abonnement

  • 44x per jaar NIW als eerste thuis bezorgd
  • Inclusief NIW digitaal
  • Vrijblijvend kennis maken met een NIW proefabonnement*
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

NIW Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nieuw Israëlitiesch Weekblad. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nieuw Israëlitiesch Weekblad klantenservice