MjamTaart abonnementen

Kies voor een MjamTaart abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét meest gelezen bak- en decoreermagazine in Nederland. Met in ieder nummer de leukste en nieuwste trends, technieken, recepten en projecten. Voor bakkers van ieder niveau is dit een tijdschrift om van te smullen. U kunt ook een MjamTaart abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,40 41,27
4 nummers
21% korting

€61,20 82,54
8 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MjamTaart cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,40 41,27
4 nummers
21% korting

€61,20 82,54
8 nummers
26% korting

Laatste reviews

Over MjamTaart

Houdt u van taarten bakken? In verschillende soorten, vormen, smaken en maten? Dan is een MjamTaart abonnement iets voor u. Scheve en gestapelde taarten. Met icing bewerkt en versierd met marsepein. Taarten met kleur en glitters en stijlvolle eenvoud. MjamTaart vertelt u wat er allemaal mogelijk is. En hoe u het zelf kunt maken.

Geen plastic decoratie, standaard mokka of slagroom uit de spuitbus. MjamTaart laat zien dat de mogelijkheden onbegrensd zijn en laat aan de hand van stap-voor-stap foto's zien wat voor ieder van ons mogelijk is.

Mjam Taart digitaal lezen

Met een Mjam Taart abonnement heeft u ook toegang tot het online archief met eerder verschenen nummer. U logt eenvoudig in met uw abonneenummer als gebruikersnaam en postcode als wachtwoord. En u leest hierna het desbetreffende direct online.

Proefabonnement Mjam Taart

Een Mjam Taart proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke tijdschrift over bakken. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Mjam Taart cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u een amateur-bakker verrassen? En hem of haar iets cadeau doen waar maandenlang plezier aan wordt beleefd? Geef een Mjam Taart abonnement cadeau.

Voordelen Mjam Taart abonnement

  • Mjam Taart als eerste op de mat
  • Exclusieve kortingsacties
  • Toegang tot het online archief
  • Vrijblijvend kennis maken met een Mjam Taart proefabonnement*
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

MjamTaart! Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van MjamTaart. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over MjamTaart klantenservice