MjamTaart abonnementen

Kies voor een MjamTaart abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Hét meest gelezen bak- en decoreermagazine in Nederland. Met in ieder nummer de leukste en nieuwste trends, technieken, recepten en projecten. Voor bakkers van ieder niveau is dit een tijdschrift om van te smullen. U kunt ook een MjamTaart abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,40 41,27
4 nummers
21% korting

€61,20 82,54
8 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op MjamTaart cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,40 41,27
4 nummers
21% korting

Laatste reviews

Over MjamTaart

Houdt u van taarten bakken? In verschillende soorten, vormen, smaken en maten? Dan is een MjamTaart abonnement iets voor u. Scheve en gestapelde taarten. Met icing bewerkt en versierd met marsepein. Taarten met kleur en glitters en stijlvolle eenvoud. MjamTaart vertelt u wat er allemaal mogelijk is. En hoe u het zelf kunt maken.

Geen plastic decoratie, standaard mokka of slagroom uit de spuitbus. MjamTaart laat zien dat de mogelijkheden onbegrensd zijn en laat aan de hand van stap-voor-stap foto's zien wat voor ieder van ons mogelijk is.

Wat zijn de kosten van een MjamTaart abonnement? Voor wie wil kennismaken met MjamTaart is er al een aanbieding vanaf €32,40. En u geniet tot 26% korting op de winkelprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor MjamTaart. En kies uw abonnement.

MjamTaart verschijnt 4x per jaar.

MjamTaart cadeau geven

U kunt een MjamTaart abonnement ook cadeau doen. Voor €32,40 is er reeds een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een vriend(in) zomaar verblijden? Geef MjamTaart cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Geef een abonnement cadeau voor €32,40 (stop automatisch)
  • Bespaar tot 26% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van MjamTaart op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.