Jazzism

Kies voor een Jazzism abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. De enige echte jazz glossy van NL.

Jazzism abonnement

Jazzism magazine: is Jazz cool, soul warm, blues heet, world zonnig? Vinden wij ook. Goede muziek verdient een echt lijfblad. Daarvoor is Jazzism magazine. Bekende journalisten en fotografen over hun mooiste muziek. Kortom, alles over jazz, soul, blues en world in een prachtige glossy uitgave. Jazzism magazine verschijnt 6 keer per jaar. Bent u een echte jazz liefhebber? Abonneer u dan op Jazzism!

Een Jazzism abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €53,00. U geniet tot 34% voordeel op de winkelprijs. Bekijk alle actuele Jazzism aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Jazzism digitaal lezen

Bent u abonnee van Jazzism? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Jazzism ook digitaal lezen. Jazzism heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Om het magazine online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Registreer uw abonnement in de app. En lees alle nummers in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Jazzism cadeau geven

U kunt een abonnement op Jazzism ook cadeau doen. Voor €53,00 is er al een cadeauabonnement. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. U hoeft niet op te zeggen. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, een Jazzism abonnement zal weten te waarderen? Geef een Jazzism abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 6x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Jazzism op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Een Jazzism abonnement is verkrijgbaar vanaf €53,00. En een cadeauabonnement vanaf €53,00. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Jazzism heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Jazzism abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Selecteer deze optieom de actuele aanbiedingen voor Jazzism cadeauabonnementen te zien. En kies voor het abonnement dat past binnen uw budget. Er is al een Jazzism cadeauabonnement voor €53,00.

Na het bestelde aantal nummers stopt het geschonken abonnement automatisch.. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Een jaarabonnement op Jazzism is verkrijgbaar voor €53,00. Voor dit bedrag ontvangt u 6 keer Jazzism.

Deze prijs betreft een aanbieding. En is alleen geldig voor nieuwe abonnees. Na het eerste jaar geldt de dan geldende abonnementsprijs.

Als abonnee van Jazzism heeft u ook toegang tot de digitale edities. De uitgever zal u informeren over hoe u deze kunt opvragen en lezen op uw tablet en smartphone.

Jazzism verschijnt 6 keer per jaar.

U betaalt het abonnement via een automatische incasso.. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïnd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Jazzism. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op Jazzism, neemt u contact op met de klantenservice van Jazzism. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Wat vinden anderen van Jazzism

" Het is fijn om Jazzism lekker op je gemak door te nemen. Alle artikelen te lezen en te ontdekken wat er allemaal nieuw of interessant is de afgelopen en komende tijd. ... "

" Top blad! Via Jazzism blijf ik perfect op de hoogte van alle nieuwe muziek die wordt uitgebracht. "

" Fijn blad met veel info over nieuwe releases, concerten en goede interviews en achtergrond verhalen. Een must-have voor iedere jazz liefhebber. "

" Jazzism is naar mijn mening een goed blad, goed in de zin van inhoudelijk goed geschreven stukken, heeft oog voor de toekomst en blikt terug op het verleden. Dat laatste ... "

" Mooi blad, leuke artikelen, prachtige foto's. "

" Niet slecht, wel heel duur voor Belgische lezers (geabonneerde) 70.70 voor 6 nrs! "

" Ik vind alles goed aan Jazzism. "

" veel verschillende artikelen "

" Muziek op website is prima, recencies in blad ook, maar blad zou beter naar website kunnen verwijzen om het meer een geheel te maken. "

" Het mooiste tijdschrift over Jazz dat ik ken. Voor de echte liefhebber. "