Geschiedenis Magazine

Kies voor een Geschiedenis Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Met een Geschiedenis Magazine abonnement ontvangt u 8x per jaar dit rijk geïllustreerde tijdschrift met meeslepende verhalen uit de geschiedenis van Nederland, Europa en de wereld. Gemaakt door gedreven experts leest u alles over geschiedkundige hoogte- en dieptepunten. Hierbij worden niet zelden gangbare aannames en conclusies weerlegd.

Geschiedenis Magazine abonnement

De geschiedenis herschrijft zichzelf voortdurend. Reputaties sneuvelen of worden weer opgepoetst, overwinningen veranderen in nederlagen, raadsels worden opgelost of brengen nog meer raadsels voort. Geschiedenis is er om te ontdekken. Een onuitputtelijke bron van verhalen. En die verhalen leest u in Geschiedenis Magazine. Kom alles weten over de geschiedenis! Word nu abonnee van Geschiedenis Magazine!

Voor wie Geschiedenis Magazine wil proberen is er al een aanbieding vanaf €19,95. U profiteert van tot 58% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle Geschiedenis Magazine aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Geschiedenis Magazine

Niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Geschiedenis Magazine proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Let op de vermelding "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Geschiedenis Magazine proefabonnement voor €19,95.

Geschiedenis Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk Geschiedenis Magazine abonnement? Dat kan. Voor €19,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis gewoon verrassen? Geef een abonnement op Geschiedenis Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 8x per jaar Geschiedenis Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 58% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Geschiedenis Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Om Geschiedenis Magazine tijdelijk te proberen, is er het proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. Opzeggen is niet nodig.. Er is een proefabonnement voor €19,95.

Een Geschiedenis Magazine abonnement is verkrijgbaar vanaf €19,95. Een proefabonnement voor €19,95. En een cadeauabonnement vanaf €19,95. Deze prijzen gelden alleen indien u het afgelopen jaar geen abonnement op Geschiedenis Magazine heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

U kunt een Geschiedenis Magazine abonnement cadeau geven. Boven de aanbiedingen op deze pagina vindt u de optie 'Geef cadeau'. Klik op deze optie om de aanbiedingen voor cadeauabonnementen op Geschiedenis Magazine te bekijken. Kies vervolgens voor de aanbieding die past bij uw budget. Er is al een Geschiedenis Magazine cadeauabonnement voor €19,95.

Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Een cadeauabonnement hoeft niet te worden opgezegd..

Voor een jaarabonnement op Geschiedenis Magazine betaalt u €29,95. Voor deze prijs ontvangt u 8 keer Geschiedenis Magazine.

Let op: dit betreft een kennismakingsaanbieding. En geldt alleen voor nieuwe abonnees. Na de actieperiode geldt de normale abonnementsprijs.

Geschiedenis Magazine verschijnt 8 keer per jaar.

Als u Geschiedenis Magazine op een buitenlands adres wil laten bezorgen, neemt u contact op met de klantenservice van Geschiedenis Magazine. De uitgever informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

Met het verstrekken van uw rekeningnummer bij de bestelling geeft u toestemming aan de uitgever om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. In het geval van een abonnement dat automatisch stopt (zoals een proef- of cadeauabonnement) zal de incasso eenmalig plaatsvinden. Bij een abonnement tot wederopzegging zullen ook volgende termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - De machtiging wordt verstrekt uitsluitend aan de uitgever van Geschiedenis Magazine. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen of opzeggen van een lopend abonnement op Geschiedenis Magazine, neemt u contact op met de klantenservice van Geschiedenis Magazine. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.

U vindt dit nummer (1) op de verpakking waarin u tijdschrift wordt bezorgd, (2) in de correspondentie die u van de uitgever heeft ontvangen en/of (3) op uw afschrift bij de betaling van het abonnementsgeld.

Wat vinden anderen van Geschiedenis Magazine

" Interessante artikelen en leuke weetjes. Ik kijk er naar uit en lees met plezier. "

" Veel informatie over de geschiedenis en vooral heel goed leesbaar! "

" Artikelen niet altijd interessant. Soms te weing context in de tijd. "

" Een heel mooi blad en goede levering. "

" Ik heb er pas een ontvangen maar het is een mooi en toegankelijk tijdschrift. "