G-Geschiedenis abonnementen

Kies voor een G-Geschiedenis abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat u op een spannende en vermakelijke wijze meeneemt terug in de tijd. Van het stenen tijdperk tot de 20ste eeuw. Met in elke editie 68 prachtig geïllustreerde pagina’s, samengesteld en geschreven door gerenommeerde journalisten. U kunt ook een G-Geschiedenis abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op G-Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Diddy Greve

Leuk blad om te lezen. Wat mij betreft kunnen er wat meer onderwerpen over de oudere geschiedenis in staan, en over exotische landen en culturen. Verder een prima blad om in de vakantie helemaal uit te diepen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over G-Geschiedenis

Met G-Geschiedenis vergaart u op een spannende en vermakelijke manier kennis van de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. In elk nummer neemt de deskundige u mee op een historische ontdekkingsreis, die een nieuwe horizon voor u opent.

Maak kennis met de meest boeiende kanten van onze geschiedenis. Levendig, competent, inzichtelijk. Wie het heden wil begrijpen, verdiept zich in het verleden en leest G-Geschiedenis.

G-Geschiedenis heeft hiervoor een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Een G-Geschiedenis abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €25,00. En tot 50% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor G-Geschiedenis. En kies uw abonnement.

G-Geschiedenis verschijnt 8x per jaar.

G-Geschiedenis digitaal lezen

Met een abonnement op G-Geschiedenis ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En u heeft altijd online toegang tot alle nummers in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna offline in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het magazine.

G-Geschiedenis cadeau geven

Het is ook mogelijk om een abonnement op G-Geschiedenis cadeau te geven. Er is al een cadeauabonnement voor €25,00. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet nodig. Dus is iemand jarig? Of wilt u een kennis zomaar verrassen? Geef G-Geschiedenis cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 50% korting op de losse verkoopprijs
  • 8x per jaar G-Geschiedenis thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €25,00)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van G-Geschiedenis op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.