G-Geschiedenis abonnementen

Kies voor een G-Geschiedenis abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift dat u op een spannende en vermakelijke wijze meeneemt terug in de tijd. Van het stenen tijdperk tot de 20ste eeuw. Met in elke editie 68 prachtig geïllustreerde pagina’s, samengesteld en geschreven door gerenommeerde journalisten. U kunt ook een G-Geschiedenis abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op G-Geschiedenis cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 50,00
8 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Diddy Greve

Leuk blad om te lezen. Wat mij betreft kunnen er wat meer onderwerpen over de oudere geschiedenis in staan, en over exotische landen en culturen. Verder een prima blad om in de vakantie helemaal uit te diepen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over G-Geschiedenis

Met G-Geschiedenis vergaart u op een spannende en vermakelijke manier kennis van de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. In elk nummer neemt de deskundige u mee op een historische ontdekkingsreis, die een nieuwe horizon voor u opent.

Maak kennis met de meest boeiende kanten van onze geschiedenis. Levendig, competent, inzichtelijk. Wie het heden wil begrijpen, verdiept zich in het verleden en leest G-Geschiedenis.

G-Geschiedenis cadeauabonnement

Wilt u een G-Geschiedenis abonnement cadeau doen aan iemand met een passie voor geschiedenis? Kijkt u dan naar aanbiedingen onder Cadeauabonnementen. Deze stoppen automatisch na het afgesproken aantal nummers. Noch u noch de gelukkige ontvanger zit ergens aan vast.

Voordelen van een G-Geschiedenis abonnement

  • 8x per jaar G-Geschiedenis als eerste in huis
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Voordeliger dan in de winkel

G-Geschiedenis Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van G-Geschiedenis. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over G-Geschiedenis klantenservice