CosmoGirl abonnementen

Kies voor een CosmoGirl abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift dat meiden en jonge vrouwen begeleidt op weg naar volwassen- en zelfstandigheid. Met onderwerpen als seksualiteit, identiteit, mode en uiterlijk, maar ook politiek en feminisme. De verhalen zijn altijd positief en inspirerend want meiden kunnen alles aan. U kunt ook een CosmoGirl abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 18,00
8 maanden (4 nrs.)
17% korting

€25,00 31,30
14 maanden (7 nrs.)
20% korting

€35,00 42,50
20 maanden (10 nrs.)
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op CosmoGirl cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 18,00
8 maanden (4 nrs.)
17% korting

€25,00 31,30
14 maanden (7 nrs.)
20% korting

€35,00 42,50
20 maanden (10 nrs.)
30% korting

Laatste reviews

 • Marelke

Enthousiaste dochter, duikt met blad direct heerlijk in het hoekje van de bank, ik hoor haar het eerste uur niet, echt leuk tienerblad.

Sterke punten
 • Informatief
 • Mooie vormgeving/fotografie
 • Afwisselend
 • Siki

Ik vind dit blad heel leuk om te lezen: het heeft interessante verhalen, leuke tips en andere leuke artikelen (bijv. een quiz). Op regenachtige dagen vind ik het heerlijk om dan op de bank te zitten en dan lekker de CosmoGIRL te lezen. Kan niet wachten tot mijn eerste tijdschrift binnenkomt. :)

 • Pipo

Heb dit blad besteld omdat mijn dochter dit tijdschrift graag leest

 • Tante

Ik wilde een meiden-/tienertijdschrift cadeau doen, Cosmo Girl vindt mijn nichtje (15) leuk!

Over CosmoGirl

CosmoGIRL! is het magazine voor de modebewuste tiener. Deze mooie tienerglossy inspireert en informeert op gebied van de nieuwste mode, hunks en de populairste celebrities.

Natuurlijk staan er ook ontroerende, spannende en leuke artikelen en reportages over alles wat meiden en jonge vrouwen bezighouden. Daarom is er veel aandacht voor zaken zoals gezondheid, geld en de toekomst. Daarnaast verrast CosmoGIRL haar lezeressen regelmatig met een leuk cadeautje.


Proefabonnement CosmoGirl

Een CosmoGIRL proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke maandblad. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". U hoeft dus niet op te zeggen; het abonnement wordt door de uitgever stopgezet zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

CosmoGIRL cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Dus wilt u uw dochter of nichtje verrassen? En haar iets cadeau doen waar zij maandenlang plezier van heeft? Geef een CosmoGirl abonnement cadeau.

Voordelen CosmoGIRL abonnement

 • Iedere maand CosmoGIRL als eerste op de mat
 • Exclusieve kortingsacties en kleine verrassingen
 • Vrijblijvend kennis maken met een CosmoGIRL proefabonnement*
 • Korting ten opzichte van de winkelprijs

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

CosmoGIRL! Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van CosmoGirl. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over CosmoGirl klantenservice