&C Magazine abonnementen

Kies voor een &C Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor vrouwen en fans van Chantal Janzen, waarin zij u meeneemt in haar (gedachten)wereld. Inspirerend, ontroerend en altijd met een goede dosis humor. U kunt ook een &C Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 20,25
3 nummers
26% korting

€32,50 40,50
6 nummers
20% korting

€57,50 81,00
12 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op &C Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,25
3 nummers
26% korting

€32,50 40,50
6 nummers
20% korting

€57,50 81,00
12 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • suzanne
Een soort Linda maar dan van Chantal

Ik denk dat dit iets leuker is voor een iets jonger publiek (in vergelijking met Linda). Het is in ieder geval een mooi tijdschrift. Ik denk niet dat ik jaren abonnee blijf, maar voorlopig kijk ik naar ieder nieuw nummer uit.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over &C Magazine

&C Magazine is het magazine van Chantal Janzen. In deze prachtige glossy neemt Chantal u mee in haar (gedachten)wereld. Ervaar haar kijk op mode, schoonheid, lifestyle, eten en reizen.

Bent u een vrouw tussen 18 en 48? En een fan van Chantal Janzen? Neem dan een abonnement op &C. Of geef een &C abonnement cadeau.

&C Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie leest. Een &C Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met &C Magazine is er al een abonnement vanaf €15,00. En u geniet tot 29% korting op de winkelprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele &C Magazine aanbiedingen. En profiteer van dit voordeel.

&C Magazine verschijnt 12x per jaar.

&C Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op &C Magazine ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Om het magazine online te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft 24/7 toegang tot de digitale editie in de app. Om eerder gedownloade edities nogmaals te lezen heeft u niet opnieuw een internetverbinding nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of duur is.

U kunt &C Magazine ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app in de App Store van Apple of bij Google Play van Android. Of ga naar de website van Tijdschrift.nl om het magazine op uw computer te lezen. Met uw abonnementsnummer koppelt vervolgens u eenmalig uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Als u deze korte procedure eenmalig heeft afgerond, leest u alle nummers van &C Magazine ook altijd via de app. Eenmaal gedownloade edities kunt u vervolgens raadplegen zonder internet. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummers niet meer? En heeft u deze nodig om uw papieren en digitale abonnement te koppelen? Kijk dan bij het kenmerk van de incasso van het abonnementsgeld, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

&C Magazine cadeau geven

U kunt een abonnement op &C Magazine ook cadeau geven. Er is al een cadeauabonnement voor €15,00. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus is iemand binnenkort jarig? Of wilt u een kennis zomaar verblijden? Geef &C Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €15,00 een tijdelijk abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 29% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 12x per jaar het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van &C Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.