&C Magazine abonnementen

Kies voor een &C Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor vrouwen en fans van Chantal Janzen, waarin zij u meeneemt in haar (gedachten)wereld. Inspirerend, ontroerend en altijd met een goede dosis humor. U kunt ook een &C Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 20,25
3 nummers
26% korting

€32,50 40,50
6 nummers
20% korting

€57,50 81,00
12 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op &C Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,25
3 nummers
26% korting

€32,50 40,50
6 nummers
20% korting

€57,50 81,00
12 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • suzanne
Een soort Linda maar dan van Chantal

Ik denk dat dit iets leuker is voor een iets jonger publiek (in vergelijking met Linda). Het is in ieder geval een mooi tijdschrift. Ik denk niet dat ik jaren abonnee blijf, maar voorlopig kijk ik naar ieder nieuw nummer uit.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over &C Magazine

&C Magazine is het magazine van Chantal Janzen. In deze prachtige glossy neemt Chantal u mee in haar (gedachten)wereld. Ervaar haar kijk op mode, schoonheid, lifestyle, eten en reizen.

Bent u een vrouw tussen 18 en 48? En een fan van Chantal Janzen? Neem dan een abonnement op &C. Of geef een &C abonnement cadeau.

&C digitaal lezen

Een abonnement &C abonnement brengt u alle nummers op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale &C abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Als een editie is aangeklikt, wordt deze gedownload op uw smartphone of tablet. Hierna kan deze ook zonder internetverbinding worden gelezen; ideaal voor onderweg.

Proefabonnement &C

Met een &C proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit positieve lifestyle-magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

&C cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus gunt u iemand een heerlijk momentje ontspanning en inspiratie? Geef een &C abonnement cadeau.

Voordelen &C proefabonnement

  • De nieuwste &C als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

&C Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van &C Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over &C Magazine klantenservice