&C Magazine abonnementen

Kies voor een &C Magazine abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor vrouwen en fans van Chantal Janzen, waarin zij u meeneemt in haar (gedachten)wereld. Inspirerend, ontroerend en altijd met een goede dosis humor. U kunt ook een &C Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 20,25
3 maanden
26% korting

€32,50 40,50
6 maanden
20% korting

€57,50 81,00
1 jaar
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op &C Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,25
3 maanden
26% korting

€32,50 40,50
6 maanden
20% korting

€57,50 81,00
1 jaar
29% korting

Laatste reviews

  • suzanne
Een soort Linda maar dan van Chantal

Ik denk dat dit iets leuker is voor een iets jonger publiek (in vergelijking met Linda). Het is in ieder geval een mooi tijdschrift. Ik denk niet dat ik jaren abonnee blijf, maar voorlopig kijk ik naar ieder nieuw nummer uit.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over &C Magazine

&C Magazine is het magazine van Chantal Janzen. In deze prachtige glossy neemt Chantal u mee in haar (gedachten)wereld. Ervaar haar kijk op mode, schoonheid, lifestyle, eten en reizen.

Bent u een vrouw tussen 18 en 48? En een fan van Chantal Janzen? Neem dan een abonnement op &C. Of geef een &C abonnement cadeau.

&C digitaal

Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €15,00. Met tot 29% voordeel op de losse verkoopprijs. Vergelijk alle &C Magazine aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

&C Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op &C Magazine ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. &C Magazine heeft een app waarin u de digitale editie leest. Om het magazine digitaal te lezen download u de &C Magazine app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Registreer uw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer 24/7 in de app. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

U kunt &C Magazine ook digitaal lezen in de app van Tijdschrift.nl. Download de Tijdschrift.nl app voor iOS in de App Store of voor Android bij Google Play. Of ga naar Tijdschrift.nl online om het tijdschrift op uw computer te lezen. Met uw postcode en abonnementsnummer koppelt hierna u uw abonnement op tijdschrift.nl/activeer.

Heeft u de korte procedure eenmaal doorlopen, dan heeft u onbeperkt toegang tot de nieuwe en oude nummers via Tijdschrift.nl. Eenmaal bewaarde edities kunt u hierna opnieuw inzien zonder internet.

&C Magazine cadeau geven

Het is mogelijk om een abonnement op &C Magazine cadeau te geven. Voor €15,00 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Dus is iemand jarig? Of wilt u een familielid zomaar verrassen? Geef &C Magazine cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • Een abonnement is tot 29% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • 12x per jaar &C Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Geef een ander een abonnement cadeau voor €15,00
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van &C Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.