Adformatie

Kies voor een Adformatie abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs. Hét vakblad voor de marketingprofessional.

Aanbiedingen

Adformatie abonnement

Adformatie is hét toonaangevende platform voor professionals in marketing, media, creatie en communicatie. Het biedt een uitgebreide mix van vakinformatie via een glossy magazine, website, e-zine en nieuwsbrieven. Met een bereik van ruim 350.000 professionals per maand is Adformatie dé bron voor nieuws, trends en analyses in de marketingwereld.

Veelzijdige vakinformatie

Adformatie richt zich op een breed scala aan onderwerpen, waaronder digitale marketing, merkstrategie, media-innovatie en creatieve campagnes. Het platform biedt diepgaande analyses, inspirerende interviews en praktijkgerichte artikelen die marketeers helpen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en best practices in hun vakgebied.

Evenementen en netwerkmogelijkheden

Naast haar publicaties organiseert Adformatie diverse evenementen zoals CMO Day, Dutch Creativity Awards en MarketingLive! Deze evenementen bieden marketeers de kans om te netwerken, kennis te delen en geïnspireerd te raken door toonaangevende sprekers en succesvolle cases. Dit maakt Adformatie niet alleen een bron van informatie, maar ook een belangrijk netwerkplatform voor professionals in de industrie.

Crossmediaal bereik

Adformatie combineert de kracht van print en online media om een breed en divers publiek te bereiken. Met haar website, die 300.000 unieke bezoekers per maand trekt, en een actieve aanwezigheid op sociale media, biedt Adformatie een compleet crossmediaal platform. Dit stelt adverteerders in staat om hun merk effectief onder de aandacht te brengen bij een groot en betrokken publiek.

Met in ieder nummer:

  • De nieuwste marketingtrends
  • Succesvolle campagnes en cases
  • Interviews met toonaangevende marketeers
  • Diepgaande analyses van de markt
  • Praktische tips en best practices

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 75% op de losse verkoopprijs

Wat kost een abonnement op Adformatie?

Voor wie Adformatie wil proberen is er al een aanbieding vanaf €15,00. Met tot 75% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hierboven alle actuele kennismakingsaanbiedingen voor Adformatie. En pak dit voordeel.

Niet overtuigd? Kies dan voor een Adformatie proefabonnement. En beoordeel dit unieke tijdschrift zelf. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herkent u aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is niet nodig. Er is al een Adformatie proefabonnement voor €15,00.

Bekijk de aanbiedingen voor een Adformatie abonnement.

Klantenservice

Vragen met betrekking tot een bestelling? En heeft u na 14 dagen nog geen bericht ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten en stuur een bericht naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u reedseen lopend abonnement op Adformatie? Neem contact met de uitgever op. Doe dit ook bij vragen of opmerkingen over betaling, adreswijziging en het opzeggen van uw abonnement.

Veelgestelde vragen

Met een proefabonnement op Adformatie kunt u vrijblijvend kennismaken met Adformatie. Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch. U hoeft niet op te zeggen. Er is een proefabonnement voor €15,00.

Een abonnement op Adformatie is verkrijgbaar vanaf €15,00. Een proefabonnement voor €15,00. Deze prijzen gelden alleen indien u de afgelopen 12 maanden geen Adformatie abonnement heeft gehad. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.

Met het opgeven van uw rekeningnummer bij de aanvraag geeft u de uitgever toestemming om het verschuldigde abonnementsgeld te incasseren van uw rekening. Bij een aflopend abonnement (zoals een proef- of cadeauabonnement) gaat het om een eenmalige incasso. Bij een doorlopend abonnement zullen ook toekomstige termijnen door de uitgever van hetzelfde rekeningnummer worden geïncasseerd.

Note - U verleent de machtiging aan de uitgever van Adformatie. U betaalt níet aan Abonnement.nl. En wij zullen ook geen abonnementsgeld (kunnen) incasseren.

Ga naar Juridischloket.nl voor meer informatie over uw rechten en de mogelijkheden voor storneren.

Voor het wijzigen en opzeggen van uw abonnement op Adformatie, neemt u contact op met de klantenservice van Adformatie. Bezoek service.abonnement.nl voor contactgegevens en meer informatie.