Adformatie abonnementen

Kies voor een Adformatie abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs. Hét vakblad voor de marketingprofessional.


€15,00 60,00
3 nummers Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

Over Adformatie

Adformatie is hét nieuwe multichannel-platform voor de marketingprofessional. Met 24/7 nieuws, inspiratie, kennis en achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van marketing, media, creatie en communicatie.

Het platform bestaat uit een maandelijks magazine op groot formaat, een website met diverse online communities en jaarlijks terugkerende events, live-communities in samenwerking met vooraanstaande partners. Alles om de professional van vandaag hulp te bieden bij het oplossen van complexe vraagstukken en het nemen van lastige beslissingen.

Een Adformatie abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Adformatie is er al een aanbieding vanaf €15,00. U profiteert van tot 75% korting op de prijs in de winkel. Bekijk alle actuele aanbiedingen voor Adformatie. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Adformatie

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Adformatie proefabonnement. En probeer dit heerlijke tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Adformatie proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 75% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Adformatie op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.