Adformatie abonnementen

Kies voor een Adformatie abonnement met tot 75% korting op de winkelprijs.


€15,00 60,00
3 nummers Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

Over Adformatie

Adformatie is hét nieuwe multichannel-platform voor de marketingprofessional. Met 24/7 nieuws, inspiratie, kennis en achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van marketing, media, creatie en communicatie.

Het platform bestaat uit een maandelijks magazine op groot formaat, een website met diverse online communities en jaarlijks terugkerende events, live-communities in samenwerking met vooraanstaande partners. Alles om de professional van vandaag hulp te bieden bij het oplossen van complexe vraagstukken en het nemen van lastige beslissingen.

Wat zijn de kosten van een Adformatie abonnement? Voor wie Adformatie wil proberen is er al een abonnement vanaf €15,00. En tot 75% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle kennismakingsaanbiedingen voor Adformatie. En profiteer van dit voordeel.

Vrijblijvend kennismaken met Adformatie

Met een Adformatie proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit heerlijke magazine. het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Let op de toevoeging "stopt automatisch" bij proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Een Adformatie proefabonnement is er al voor €15,00.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 75% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Adformatie op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.